Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlaner i Tuzlak ..Da vam kazem da Drina i nece nikad ni protijecat kroz Tuzlu a da protice nebi smrdila ovako.Ali da predjemo na stvar;nije on jedini stranac koji vas klepa i vlada gradom!!Znam da vam je to ponizavajuca cinjenica ali svi veliki ljudi u gradu na vrhu kao npr. Naser,Salko,Bibi s bracom i ostali da ne nabrajam dalje ali ima ih dosta.A ti seljacino stavi svoje ime a ne tudje pa ce brzo braca da ti udare na bravu.A da znate sta je Podrinje i kakvo je nebi trebali usta otvoriti jer je svaki grad na Drini zaa Tuzlu velegrad seljacine smrdljive davite se u mirisu Haka i kuhanih jaja dzaba vam!!pozz.visegrad
Pa Boga mi dragog, MIRSO SLOMIO SENICU KO PIZDURINU NAJVEĆU!!!! Jest, jest, ima Sena zube, al od PORCELANA!!! JEBO TEBI MIRSO MAJKU U ŠUPAK!!! Pa hajd ti SELJAČINO ciiiiijuuukni Mirsi ako smiješ???!! SENA, JEBEM LI TI MAJKU U PIČKU, JADNIČE GLUPI. Glabat ćeš GOVNA u prdekani cijeli život... JADO JADNI!!!!! Samir Hajrić, Tuzlak.
Cuj, Drina_TZ ... nisam znao da drina protice kroz grad tuzlu. A ovi podrinjci su teska bagra, to stoji, jebiga kad hajvana iz sela dje nije bilo ni trotoara ni semafora dovedes u gradic duzine 10 km, njemu to dodje ko houston u tri pizde materine. Drina_TZ jedan savjet za tebe - gonite se u tri pi..materine i ti i ovaj sena i ostali seljoberi , pa se krhajte po svojim vukojebinama, cuj prvi u tuzli , koga ba kretenu boli kurac jel on prvi \"po snazi\", bitno je da ste svi zadnji po pameti, ko sto se vidi iz prilozenog. Znas sta je najtuznije, ne bi vas toliko sarajlije, tuzlaci i ostali ni mrzili da se vi trudite uklopiti u pravila urbanih sredina, al jok, vi ste donijeli svoje seljacke obicaje (parkiranje motora po pjesackoj zoni, zaustavljanje auta na po dzade, da se promuhabeti koja sa jaranom, nosanje oruzja, tuče po kafanama, srpski turbofolk). A slazem se , CV mu se ubio za buduceg premijera. Ako njega prije toga neko ne ubije.
ma moj drina. sena jeste frajer sto se tice toga da se moze pobit, sto jest jest, al sitna je on riba, cim ima 24 prijave i vec dvije osude. one zajebane nikad ne uhvate...
Drina Seljacino, ajd vratite se vi konacno u svoje vukojebine!!!!!!!!!!!!
sta ti Tuzlak seljacino znas o seni on je bio i ostao br.1 u gradu...a da bilo sta znas nebi to za zube pricao jer mu nefali ni jedan zub a nikad nikom nije dao pardona i ako si neki frajer stani pred njega pa kazi to...pricate iza ledja a pred njim drhtite ko picke!!!logicno da ga nevolite vi Tuzlaci jer vas klepa da valja!!brzo ce on izaci akoBogda
stoku pod hitno skloniti sa ulice,platiti policiju kako treba i konacno im odrijesiti ruke(pendreke) !
Takav ljudski otpad ne treba vise pustati na slobodu
Ma taj Sena je isfrustriran zato što su ga mali Mirso i Nećko nalupali ljetos ko majmuna i to ispred Mešinog spomenika. Joj, jesam se ismijo kad ga je Mirso Kvaka nabio nogom u usta, osto je i bez ono malo krnjotki od zuba što mu je preostalo u glavi :) Ima samo 2 kutnjaka da more žderat, jadnik :)
Sena je lOOOd covjek.
uvijek je bio kriminalac, sjecam ga se kad se doselio u ratu u moju zgradu kao izbjeglica. Odrasli smo zajedno ali Sena ode drugim putem..
CV mu se ubio za politike. Buduci premijer komotno.
he he ja covjeku biografije a tek mu je 23 godine