Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesore, to mora biti jasno svakom časnom Bosancu i Hercegovcu. Borba traje, odustajanja nema. 🇧🇦❤️🇧🇦
Nasa drzava se zove Bosna i Hercegovina i tako je glasilo u referenfumskom pitanju...
Hazim je .udala svoje vrste.Ne znam kakav je u svojoj struci.Lavic najgori profesor na Fakultetu politicki nauka..Ovo je oduvijek bio krug budala ,a ne krug intelektualaca
@Spinoza ja sam zbog ovog kretena lavića napustio fax,cojek je od nekog predmeta koji se zove Metodologija napravio nuklearno- molekularnu fitiku.
bitno je biti mošnjak😂😂😂🐒🙉🐒
Na popisu 2013. 1,769,592 izjašnjeno kao Bošnjak, 37,110 kao Bosanac, 11,406 kao Bosanac i Hercegovac, 498 kao Hercegovac, 242 Bosanac Musliman, 367 kao Bosna i Hercegovina, 96 kao Bosanac/Bosanka/Bosanski, 28 kao Bosanac Bošnjak, 23 kao Bosanskohercegovački musliman i još par varijanti sličnih ispod 100 ljudi
@gooUser1575837944 samo ako si bio anketar i sam sve obrasce ispunjavao bez da si obilazio kuce
Sda i bosnjaci su na silu oteli sve bosansko i ukaljali ime bosanca. Sad se termin bosanac u ocima vecine striktno vezuju uz termin bosnjak, sto je bolesno i netacno. Za to je kriva nscionalna politika sda.
@objektivno123 koja je razlika?
@7944 Bosanac je svaka osoba u bih, svi smi mi bosanci, slozili se mi s tim ili ne. Imamo bosanski pasos, licnu, rodni list. Bosnjak je prvenstveno vjerska klasifikacija.