Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god bio predsjednik iz reda Bošnjaka, Zvizdić, Šepić, Komšić, Nikšić..svi su oni bolji od zla Radončića
Greška, izuzev Komšića
Iskreno, ocekujem kandidaturu denisa becirovica. A nekom sda poglavici vise nikada ne bih dao glas.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Posten covjek se ne bavi politikom, zapamtite !!!
Ali se na zalost politika bavi njim..
@Tetrapak I reis Cerić se preventivno bavio politikom , da se ona ne bi bavila njime ! :( Zato smo danas tamo gdje jesmo. NIŠTA ! Prije je bio svako na svom a sada oni na vlasti sa ponosom kažu NA MOM !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa nadam se da ces pobijediti ali danas te izglasaju a sutra si odmah najveci lopov iako smo te danas mi isti izabrali,takvi smo mi
Nagovorila ga hanuma, hoce i ona da se provoza u skodi.
Kad shvatite ko se pita u BiH ,onda ce vam biti jasno da su ovo sve suplje price,politika se vodi daleko odavde,ovdje se samo sprovodi,ostalo su price za polupismene ublehase koji vjeruju Cenickama,Sepicima,Kasumovicima,Komsicima itd itd,sve su to poltroni ,kao i ovi vladajuci,koji ne smiju ni disat bez zapadnih sovinista,a kamoli zakone donositi. Dok nas ne uniste od Zagreba do Beograda,pa i sire,nece stati,jer to jeste cilj konacni velikih sovinistickih politika
A nemoj nas još i ti,imaj malo milosti boj se za ovaj narod.Ako ikad budeš mislio crkavat,kako li ćeš se grijeha saprat. POLITIČARI OSTAVITE NARODU BAR KOJI FENING U ONOJ KASI! Znam da je teško,ali potrudite se ako ne bude nas neće biti ni vas!!!!!!!
Ovaj je u parlamentima i vijecima ministara id 2002. Fudo je na televiziji ima 25 godina. I sad oni nova snaga hahahahahahaha A znam ih obojicu. Klosari najveci sto hodaju zemljom.
a ti si onaj cigan sto je htio da nam bude preCjednik?
de ba ..mora da im je Bake s hebao shemu...cim hoce da ga uhakaju
Ovaj je u parlamentima i vijecima ministara id 2002. Fudo je na televiziji ima 25 godina. I sad oni nova snaga hahahahahahaha A znam ih obojicu. Klosari najveci sto hodaju zemljom.
Ne radi se to tako. Ako zelite skonuti ridjeg bega, treba jedan jak protivkandidat a ne glasacko tijelo podjeliti na vise njih... Inace ce vas bake otresti ko sline.
Treba se kandidovati neko ko ima muda ili neko totalno lud iz obicnog naroda, a ne ovi ublehasi dosta vise dajte nekog Belog ili nesto slicno da se zezamo jer gore biti ne moze
Kao sto sam vec napisao ovaj bivsi SDA UHLJEB nema DANA RADNOG ISKUSTVA !!!! procitaj te mu "karijeru" http://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=25#!biography.php?id=25 RADI nesto UHLJUPE !!!! Ostavi se vise drzavne SISE ili si nesposoban da radis bilo sta !!!!
Dana nije radio a vidi mu imovine !!!!!!!!!!!!
@Mahalac ..dobio na poklon dok je klimo gloovom
ne budali kraljevicu marko !
Član SDA od 1995g, a fakultet završio 2003g. Stranka te je stvorila i sve ti dala i kakav čovjek si, da sad radiš protiv njih. Takav ljigavac ovom narodu nije potreban. Ili SDA od tebe pravi rezervnu opciju.
i mozes pobijediti.svaka ti čast sto nisi pzda pa si se suprotstavio onom naranđastom zlu a nisi izasao iz stranke tako i treba, da promjena dođe iznutra.ne mogu ti nista ne boj se, mnogi sda glasaci ce te podrzati kao i oni koji se vagaju među strankama.
Dobija
Nadjite kojeg nezavisnog iz reda srba i hrvata pa ubite ovu troglavu nacionalističku aždahu.
Sta ti Sepicu kao predsjednik mozes uraditi? Jedno veliko NISTA