Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo još pjanduri glumcu da nađemo kakav fin posao...nema sda nikakve veze sa vjerom a najviše su kupili glasova od vjernika po džamijama...
@ZulQarneyn, Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Cvrle zavrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj Bake, pa upropasti babinu stranku dibidus.
Senad Hasanspahić, koji zbog afere "Asim" nije postao ministar, dobio posao u Općini Centar. < Stara lopurda, načelnik, Ajnađa da da odgovor; Kada je raspisan konkurs za to radno mjesto na kojem je sada propali ministar S. Hasanspahić? Svakako će slijediti tužba, " načelniče"!
@alejalipa92 - Što ovoliki minusi, crni Ajnadža? Samo sam pitala jeli bilo konkursa? Sada ću tražiti i zvanično preko Agencije odgovor! He, znam da nije bilo konkursa. Rekla mi tičica iz tvog jata!
Cvrle tebi svaka čast,pomogao si mnogima familiji(tetiće u vodovod, jarane u gasovod komšiju u kanalizaciju) ko te god zamolio učinio si. Fakat nije zajebancija kapa do poda,više si sevapa zaradio od reisa.
Heh ne bojim se ja za nji, svakako im nece nista faliti
Umjesto u zatvor,oni ga kaznili da nista ne radi i prima platu 3000 minimum..a,mi sutimo i dalje pljescemo-ko foke..nismo za zaliti nek nam rade sta rade kad smo misevi mali so vire iz coska🐀
KRIVIČNA PRIJAVA. NE MOŽE DOBITI POSAO NA TAJ NAČIN BEZ KONKURSA. NEKO TREBA U ZATVOR.
"Plaho se nasikir'o."
Opet se “ugrađuje” lažni Mr. Bean u liku i (ne)djelu Nedžada Ajnadžića. To je kriminalna seljačina poznatija i kao 10%. Kriminalac mora odgovarati pred sudom za silne lopovluke i krađu budžetskog novca.
Dobio posao kod Prevljakovog kompanjona Ajnadzica, braca po talovima.
SDA lopovi su protjerali iz BiH više Bošnjaka nego i jedan agresor u istoriji BiH! Sjeme im se lopovsko zatrlo!
Opština Centar je SDA lopovima važnija od 10 drugih Opština! Zato tamo SDA članovi izbornih odbora naprave izbornu krađu za svake izbore! Ispod jakni su donosili unaprijed popunjene izborne listove!
Ja, sranja u Ruandu!
Pravda i moral - nepoznate misaone imenice za vladajuće strukture. Neka, sve će to nOrod pozlatiti!
SDA je stvarno u živom blatu tonuli tonu zbog budalasto panićarskih poteza.
Radi na salteru?
Pa zar nije premijer Nenadic stopirao zaposljavanja u javnim ustanovama ?? Ili to vrijedi samo za obicne smrtnike , nezaposlene mlade , djecu šehida itd..