Odat će počast žrtvama na Ovčari
645
Senad Hadžić danas kreće pješice u Vukovar
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik se navuko na pjesacenje..
Ma ja, sad ce za koji dan opet poceti traziti para kako bi mogao preci hrvatsku granicu.
svo sto komentarisete da ide raditi, fino dignite cjenjene guzicetine od tastature pa idite raditi i sami. sve sami forum/ facebook/portal - revolucionari/ratnici/pametnjakovici covjek je uradio nesto sto niko od vas nece ni da zivi 6 zivota, stoga zacepite i idite se igrajte farme na facebook-u.
Kralj co'ek, njemu gorivo ne moze poskupit'
Kakav crni respekt bola, umjesto da ide raditi (a ako moze preci 5000 kilometara moze i raditi) on prosi pare i seta od drzave do drzave ko budaletina. Nek se uhvati lopate i doprinosi necemu da valja a ne ovako prosi pare i lupa po novinama
'bem ja vas iskomple.ksirane ba.lije, čovjek napravi pravi podvig, i nastavlja privlačiti pažnju na prave stvari, i od vas boles.nika dobija ovakve komentare. da je kakav fratar, poštovali bi i kukali kako kod nas nema takvih. samo jedna rječ, respect.
dupelizac
Fino se Senci izreklamir'o...
Besposlen pop i goveda krsti... idi radi nesto uhljupe supljatorski!
ajde ba senade dosadan si vise isfuro si ko dernek.ba
Produzi do Mostara i pogledaj onda i spomenik sto su nam isti ti hrvati minirali, dosta je i tebe vise Senade. Sve kroz medijsko neko eksponiranje radis.