Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratni zločinci trebaju biti kažnjeni bez obzira na vjeru i naciju
Eto ti, pa ti i dalje propovedaj jednakost i pravdu, al' sa nekog drugog nicka. Sram te bilo!
Bože sačuvaj šta su radili. Ovo su onda male kazne.
klosari obicni
Tačno znam koja je to sorta, oni “Dje si, beže moj, jaraniko”, torbica sa pištoljem i to. Niko i ništa, nevidljiv, pa dobio priliku da bude gospodar života i smrti u ratu. Ma fuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sada jedno deset presuda S-H UZP-ovcama pa nda ponovo nekom Bošnjaku.
Kimune, kimune.... Fino ti ljudi u ratu govorili nemoj, a ti se osilio, maltretirao ljude, pa pobjegao, pa te nafatali, sad u mrdelju, svi koji ste radili zločin, isto vas mjesto čeka, nebitno je ime i vjera 😉
Njemu reći "Nemoj" onako krupnom? Kada mi je prišao i vikao "Bljiši me iz ljašunalja!", i počeo lupati po tastaturi, jedan prst mu prekrije četiri tastera.
Malo su dobili, treba tu kaznu uvecati x5, pa taman da mi je rodjeni otac u pitanju!
Jesu li ovi ratni zlocinci? Nigde u tekstu ne pise..kod nekih drugih presuda u svakoj recenici se kaze 'ratni zlocinac' a ivde nista pa zato pitam
Nek su osudjeni. Sad da vidim sta cu sa onim kr*tenom iz Nedžarića, koji je snajperom pucao na civile
C*tnici samo udarajte po minusu, sa vama se fakat ne moze zivjeti. Otpad ste od čovječanstva
BiH je bolje mjesto bez ovakvih. Sve sama ološ i sa jedne i sa druge i sa treće strane, mada samo Bošnjaci mogu reći da su zločine činili iz revolta na već počinjene zločine nad njima, ali to nije opravdanje i zahtijeva jednake kazne kao i svima ostalima.
Zločinačka ABiH.
Svi koji su činili zločine u ratu trebaju da odgovaraju.To su uglavnom slabići i kompleksaši.
Ponovo, odricemo se ratnih zlocinaca i ne slavimo ih kao vlasi.
Pustite da sudovi rade, nijedan nece presuditi isto a uopste ne moraju namjerno to rade....nema price, nema komentarisanja, nema paznje...sudije, historicari, sociolozi...
Ne smeta meni sto su oni koji su cinili zlocine osudjeni, ali mi smeta sto kazne nisu pravedne. Za ubijanje, mucenje i silovanje Bosnjaka Srbi dobiju oko 5 godina. Mnogi nikad nece ni izaci pred lice pravde. Za mucenje Srba Bosnjaci dobiju vise. Zasto jednim ovako, jednim onako?!
шта се чекало до сада?! 25 година скупљали доказе?! Пола одговорних помрло, пола ослобођено...Осудили неку боранију а они главни се извукли!
Ovo je ponovljeno suđenje. Prvo je bilo još dok je trajao rat, već u ljeto 1993.
Zbog takvih su Srbi i izasli iz Sarajeva
Srbi su otisli jer su strahovali od eventualne osvete kad su skontali koliko su zlocina prouzrokovali.prijatno.
Srbi su otisli jer je Krajisnik rekao da napuste. A Srbima nije potreban vlasiti mozak zato imaju svoje „lidere“
Nagraditi ih treba a ne kazniti
Heroji
Ubijali su kukavice teroristicke ;)