Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sam cekao i ovo je kap koja je prelila casu.. Dovidjenja klix....
http://pressrs.ba/info/vesti/semso-mehmedovic-je-isti-kao-mevlid-jasarevic-16-11-2011
haha.... vama srbima smao gode onakvi kao onaj velikosrbin galijašević, kusturica.. neko kome vi mozete prodavati maglu i neko koga mozete potkupiti itd itd U bosni je trenutno preko pola miliona muslimana, iskrenih, koje ne mozete kupiti, potkupiti, ne mozete ih jebavati u zdrav mozak.. svjesni su k oste vi, sta hoćete i kakve zle namjere imate.. nabijem te genocidni stvore
@komunjarist , nabijem i ja tebe zajedno sa tih tvojih pola miliona terorista. Što se tiče zlih namjera nemam pojma na što misliš i čega i koga se plašiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
semso promjeni stranku glasat cu za tebe
Nema zime... Za Eskime! Eto nafake... Semso s narodom... Ovo- ono... :P