Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šemsudine, ili formiraj novu stranku ili odstupi.
@Dornausɀieher® Da parafraziram. ''BANU, HANU, MANU, DŽANU ili XANU danas je izdala saopstenje u vezi krize oko srpskog/srbijanskog jezika sa zaključkom da SRSPKI JEZIK NE POSTOJI.'' Toliko ti je relevantan SANU.
Taj SANU okaci k.urcu za uši...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bake lizoguzac, sda lizoguzacka mafijaska lgbt organizacija
Semsudina za predsjednika
more al u Tunguziji , tome ze prcite
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa, Šemsudine ti i tvoji jarani - protivnici šurovanja sa HDZ-om formirajte stranku sa DF-om i počistite sve što vam stoji na putu! HDZ i SDA inače treba da nestanu ili se resetuju i očiste od "virusa lopovluka" !
opcenito mislim da je SDA glavni problem BiH, to vise nije stranka to je visokobudetna institucija i ako si blizu vrha stranke na bilo kom nivou, opcinski, kantonalni ili drzavni smijesi ti se i lijepa i bezbrizna buducnost. Npr posao u bh telekomu, ili neki drugi vidi drzavnih jasli ili pak mozda nesto i bolje, o cemu mi obican naraod nemamo cak ni predstavu... Ali da nije SDA bila bi neka druga bošnjacka stranka, jer smo mi bosnjaci fuj narod, prodajemo se za casu magle... Uzdam se u dragog Boga, jer samo nam on moze pomoci...
kome li vi sve ne podilazite i pravite ustupke
sad cemo vidjeti sta grah kazuje..nista sad cu da izvrnem fildzan...opet nista eh, jos karte da razbacim...a 'dje sam zaturio karte..'djee 'djee??
Kaže jedan Bošnjački političar koji već 20 godina na istu foru uzima lopatom i to samo Bošnjački narod "a bošnjačka politika i dalje tone", navodi Mehmedović. Zaluđujete Bošnjački narod idejom apsolutne vlasti na cijeloj teritoriji BiH a i sam ne vjeruješ u nju jer je nerealna ali ti donosi nenormalna mjesečna uredna primanja koja sa svojom sposobnošću nikada i nigdje na svijetu ne bi imao osim ovdje.
Kada bi kojom srećom Mehmedović pročitao moju / da li samo moju, pitam se?/ i pokašao mi /nam?/ odgovoriti na pitanje da li znali ili bar slutili zašto Bakir, a onda i SDA tako neprikriveno, sramno podilazi Čoviću i HDZ-u? Razlozi postoje jer niko nikome u politici ne daje ništa mukte. Bilo bi žalosno da te razloge zna ali ih iz bilo kojih osobnih razloga neće /a možda i ne može ili ne smije, vrag bi ga znao?/ publikovati.
Vidi ovog intelektualca, svakog petka se obraća naciji.
Jeste li ispunjavali želje hrvatskog naroda kad ste im osam godina birali političke predstavnike preglasavanjem i ostalim smicalicama? Niste, pa onda ne znam šta zamjerate Hrvatima. BiH je multietnička zemlja i to treba prihvatiti i ne misliti da vi znate šta je najbolje za ostale narode, jer će to uvijek izazivati tenzije. Osim toga, 140 000 Hrvata je protjerano od strane Bošnjaka i broj nam je prepolovljen, uskraćena su nam temeljna ljudska prava poput TV kanala, ali mi smo izdržljivi i žilavi, to će nas napraviti još jačima.
@Ujko, Hrvate nitko nije protjerao, nego su ptišli "trbuhom za kruhom" u Hrvatsku. Odavde nisu protjerani, tamo ih ne vole, ali oni i to više vole. Na Federalnoj televiziji se govori skoro isključivo hrvatskim jezikom koji je pored vas Hrvata razumljiv i ostali narodima, koliko god se vi trudili da hrvatski jezik razumijete samo vi. Bošnjaci nisu nikoga protjerali, nisu rušili bogomolje, što se ne može reći ni za Srbe ni Hrvate. Srbi su otvoreno napali, a Hrvati su sačekali da njihovi saveznici Bošnjaci budu "na koljenima" i kad su ocijenili da je trenutak, napali svoje saveznike zabijajući im nož u leđa... pa ti vidi ko je žilav i ko je iz svega izašao jači, Ujo moj.
Šaćir Filandra, 2006. „Kako se u svemu ponašaju Bošnjaci? Nadmeno! Oni kao ne daju Hrvatima njihov, treći, hrvatski kanal, budući da bi to vodilo razgradnji države. Pri tome se ne pitaju tko su to oni da nekomu dopuštaju ili osporavaju kolektivna, nacionalna prava i što uopće znači stanje u kojem netko nekome daje ili osporava prava. Najsmješnija je sarajevska argumentacija u ovoj priči, koja traje takoreći od uspostave Federacije Bosne i Hercegovine 1994. godine, a koja se svodi na to da Mi bolje znamo što je za Hrvate dobro, Mi znamo da bi ih to odvelo u marginalizaciju, izolaciju, parohijalizaciju, ideološki ekstremizam itd. Ne dopuštajući im poseban TV kanal Mi ih kao spašavamo i Oni nam na tome trebaju biti zahvalnim.''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA je korupcijom i nepotizmom unistila bosnjacki narod vise nego i agresori kako hrvatski tako srbski.
Imamo mi oko 200 ljudi koje bi trebalo pozatvarati (jer ne postoji smrtna kazna za veleizdaju) i oduzeti im imovinu. To su svi oni ratni profiteri a danasnji 'uspjesni biznismeni' na celu sa klanom Izetbegovic. Kad to odradimo, onda cemo imati i Bosnu sretnu i Bosnjake u njoj zadovoljne.
Ma vi iz SDA hocete preko SBiH i ostalih levata da je** HDZ i zato Covic non stop sa Fahrom nesto dogovara, mada bi bilo i pametnije da se vlast formira HDZ , DF , SBB a vi iz SDA malo da se skontate unutar vas samih, da Bake ne hoda na kongresu svoje stranke sa tjelohraniteljima.
Ovo sto ovaj nazovi politicar prica, to su one iste politicke floskule sto njegovi stranacki istomisljenici plasiraju vec 20 godina. Zaista moras biti totalno plitak sa pamecu da u njih i povjerujes.