Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nem tu losi moci itd. itd. tu se govori imenom i prezimenom i ide se dalje u rijesavanju problema, "losi momci" su ista prica "rekla kazala" ako ih ne imenjujes onda si i ti jedan od takvih, za boljitak drustva nema "neki losi momci"
da, u pravu si
Sad se i vi prepucavajte ko je kriminalac u stranci,,ako imas m,,,uda to se kaze ,taj i taj,ili ako ih je vise sve ih sine na listu stavi,pa da se rijesava sa bandom,,,dok god budete radili tako ,te ovaj,te onaj,bez imena i prezimena nema posla,,nemojte samo sa istupima sa naoci dobrom izjavom graditi sebi bolju poziciju za naredne izbore,,jel koliko ja vidim i vi hocete novu stranku,,,SVE STRANKE TREBA DA SE UKINU,,NEDATI BUDZETSKE PARE ZATO I JESU OVAKVI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi vi ste ista vango
Bookir 💩 Šemso 💩
@Cavadiini u kojoj, da nije na Hayatu hahaha
Neko je postavio dobro pitanje ovim buntovnicima: " Ako niste u stanje naći kompromis unutar vlastite stranke,kako će te sutra naći kompromis sa Hrvatskim ili Srpskim strankama?" Vrlo se neprofesionalni i nelojalni. Dođite sebi dok se još imate kome vratiti!
Sam svoju stranku i napred..teśanj je uz tebe..pa na pocu u evropu malo.
Nadao sam se da ce od Semsudina biti nesto, ali vidim da je jedan u nizu losih politicara ako se neznas boriti unutar svoje stranke kako se tek mislis boriti protiv onih sto unistavaju BIH ocito da si nesposoban.......
Sve u svijetu pada, Apple i Samusng, samo ulaganja SDA u zabavu, SFF i novogodišnje proslave a o mevludima i ramazanima da ne govorimo RASTU !! Ima se fala biogu i može se, SVE NA KREDIT MMFa RANO LJUTA ! A kad trebadne vraćat kredit ? Uzet opet novi !!! I OPET UDRI BRIGU AN VESELJE, emisije zvijezda možeš biti ti i raspjevani lonci i šerpe !! TE naravno Mošus PEjgamberov !
https://apple.slashdot.org/story/16/12/30/1950229/apple-to-cut-iphone-production-by-10-nikkei
Ahaha, zacerivanje s Bjelasnice...
To znači i da ste oteli državu
Pa kad su Asim, Zuka i Kukan glavni gdje će bit napretka....
Aha , sad nam fino reci kad su to fini momci bili tamo? De bola prijavi ih policiji to je otmica.
Misliš na SDA-IB ?? I nisu to loši momci nego penzioneri, a loši momci su u PARADŽEMATIMA, osobno ne bih IŠAO TAKO PREDALEKO SA GENERALIZACIJAMA !! Neće ti SDA penzioneri još dugo, 2 godine najduže, a onda se glavni odbor seli u Likavicu ! Lukavac ? Ne. Lukavicu pored Sarajeva, državni zatvor. NAdam se samo da će prije toga vratiti sve što su pokrali od Bošnjaka !
Velika je dilema ko je gori ti ili oni ali sigurno je da ste svi kriminalci vrhunski
Tesko reci narodu da je mafija preuzela drzavu.
Samo naprijed !!! I malo hrabrije !!! Imena !!!
Rece kolekcionar odsjecenih srpskih glava
jedini pravi politicar koji se nakon Alije borio za sekularnu BiH i jednaka prava svih njenih gradjana je bio gosp.Tihić. Ali ste cojka u grob otjerali
Ma SDA je prava demokratska stranka, koja radi jedino u interesu i razvitku BiH, ali par ljudi u SDA sve to koče i uzimaju novac za sebe. Čovječe, pročitaj ovo što si izgovorio. Vidjećeš i sam da si smiješan.