Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskopali ih vise miša mu baburaša?
Samo pricati da je turizam, uzeti milijarde na posjete pa onda nek spori ko hoce
@fbUser1580479242 Ali najveća istina u članku što reče stranac " razlika između današnjeg čovjeka i ljudi koji su živjeli u Okolištu samo u tome što mi danas imamo struju." Znači, nismo se pomjerili u BiH ne 30 godina, nego 30000 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I da je sve laz a nije svaka tebi cast.
Pa nije RPG igrica.
Sta bi dao da te mrze a da ti se dive
Spavaš li mirno AMONE RAEEEE
Boga vam eto; ne istrazujte nista vise.Olaksajte i vama i nama. Hvala u naprijed.
Bravo Semire, ostvari svoj cilj. Da smo pametni koliko nismo, svi bi te podrzali na bilo koji način,finansijski,volonterski, internet promocijom i svima bi nam bilo bolje. Nadam se da ces jednoga dana dobiti pomoc i od države jer na kraju ce ta ista drzava najvise da profitira od svega. Turizam je novac
Papci otidjite.posjetite pa onda kritikujte,
Ovaj covjek je genije!!
🕵 Sema Os
I da nije - jest!
Od naseg kvalitetnog bosanskog sjemena nastali su ne samo srbi i kroati vec evo kako nauka dokazuje i cijela Europa.
Osim struje,ima još jedna razlika između tih naših predaka od prije 30000 god i nas-oni nisu imali ovako vješte i bezdusne prevarante kao mi danas!
Ima nešto to je sigurno sad šta.To je teško pitanje.
Dr. Semir Osmanagić, veliki um, mnoge zatucane glave ne žele da shvate da je on svugdje poštovan u svijetu samo kod nas ispada "budala", sretno u daljem radu Dr. Semir.
E moj klixe, gdje neka novinarska profesionalnost i glas stručnjaka? Niste bolji od srbijanskog informera i ruskog Sputnjika, koji sličnim glupostima zamajavaju nepismen i napaćen narod.