Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mafija na djelu Covjek pokusao razgovarati sa rukovodstvnom KJKP Rad nudece im svotu od oko 50.000 km na mjesecnom nivou da vrsi sortiritanje otpada na njihovom odlagalistu i da uzima sirovine iz smeca sa zaposljavanjem novih 30-40 radika , oni ga odjebali kao da je dosao krasti njhovo smece
naravno da ćega menadžer odbiti nama njemu koliko je navikao ovako će od deponije napraviti bombu ako već nije
Lik je na mjestu ima podrsku kompletnog grada ja mislim da na njega nema sta ko prigovoriti. I ako je iz SDA odlican kadar i sto je najvaznije dokazan. Samo naprijed momcino gazi stoku iz svoje stranke.
Stvari NE SMIJEMO generalizirati. Ako je neko clan SDA ne znaci nuzno da je lopovcina za sta je primjer gospodin Efendic. S druge strane, biti pripadnik SDA jos manje znaci da je neko postenjacina ili veliki musliman. Te stereotipe MORAMO unistiti. Zbog njih na kraju SDA i pobjedjuje dobijajuci glasove starog i naivnog naroda koji glasa za "muslimane" i "za nase" i ovo su cinjenice, svidjale se nekom ili ne svidjale.
BakirVucic99 da ne shvatis sta pogresno, moj gornji komentar nije ni u kom slucaju kritika sto si napisao i sa cim se slazem, nego samo konstatacija.
Efendić sve bolji, samo da nas ne razočara.
ne samo to prica o sortiranju otpada je obisna izmisljotina. nema kapaciteta za preradu sortiranog otpada. ublehare a "privatne" firme se ubacuju u posao
možda ovo bude okidač da inspekcije obiđu leglo kriminala JKP rad. ljudi u penziji rade u RADU po ugovoru o djelu, kao da su deficitarni kadar ili neurokirurzi. nek malo procesljaju kako se smanjuju podobnim firmama računi za odvoz smeća - manje plati Peny ili Amko nego jedna porodica
sto si ti meni poznat? 😂😂😂
hoće Efendić da se osamostali i da formira privatno preduzeće za odvoz smeća isto kao što Memić u opštini Ilidža donira novu radnu mašinu privatnoj firmi
Sve u skladu sa zakonom.Šta tu ima loše?
defektator@ Gospodo iz Rad-a, obično ogledalo nikada ne laže i ne krivite njega što vam pokazuje ružnu sliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aferim Efendicu. Da Semir Efendic radi nesto korisno za narod u opcini gdje su Bosnjaci vecina je jasno iz pisanja Dnevnog Avaza. Ova procetnicka novina je danonocno satanizirala ovog nacelnika dok se o Bakiru Izetbegovicu, Aleksandru Vucicu, uspjesnim nacelnicima srpskih i hrvatskih opstina, i sl. pisu najpozitivniji tekstovi.
Tako to bude kada menadžment firme ne ulaže u deponiju i kada se fingiraju godišnji izvještaji o poslovanu, a sve da bi se dobile premije od 30 % za uspješno poslovanje. Sve laži polako dolaze na naplatu.
vidim i ti ko fol upoznata sa situacijom
@defektator a ti si nečiji advokat ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma kakav Semir, pojma on o zivotu nema... Kako je krenuo nece ostati nijedna zgrada nijednan krater granate u betonu da podjesca na opsadu i granatiranje Sarajeva.
Efendicu bojim se da te sda ubrzo ne eliminise izlazis cesto iz njihovih okvira
jos jedan buduci nezavisan kandidat sa 30 000 glasova. poserem vam se SDA u lopovluk
ako se uzme u obzir da je DF ili SBB imao oko 40 000 ko stranka
Efendiću, kad ce biti ocrtani pjesacki prijelazi u Novom Gradu, da ne prelazimo kao stoka? KAd ce se fasade na nekim zgradama na Vojnickom polju popraviti? Izgledaju kao da je jucer rat zavrsio!!
Svaka čast načelniče! I ja sam spremna poginuti za istinu, a Vi govorite istinu.
boga mi ovaj efendic ko da nije iz sda svaka mu čast
Efendić 100% govori istinu. Uložena su ogromna sredstva za rješavanje problema procjednih voda- da li je problem riješen ?Neka se to ispita. Da li je moguće da se u 21. vijeku izgradi objekat (sortirnica) u kojem rade radnici, a da isti nemaju WC i kupatilo u sklopu ovog objekta, nego koriste vanjski WC i obližnje žbunje. Nema Tužilaštvo nikakvog utjecaja za rješavanje navedenog. Pogledajte samo vozni park njihovog direktora i sve će vam biti jasno.
odakle ti znas da nema hale?
@defektator jer je bivši uposlenik KJKP RAD-a
Da donatori i strani stručnjaci ne saniraše ruglo Sarajeva neposredno poslije rata, još uvijek bi ogromne količine dima i smrada sa sarajevske deponije punile sarajevsku kotlinu i trovali narod,možda ponovo neko iz inostranstva treba da sanira naše sranje,mi očito niti znamo niti hoćemo.
nemoj tako sda ce sve popraviti