Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slikajte ovu raskrsnicu izmedju 16:10 i 17:10... da vidite derneka.... Ovdje trenutno nigdje auta na cesti...
Inače pješaci uredno čekaju zeleno.
Nijedan problem u ovom gradu ne može se riješiti normalnim putem. Da građani prijave kvar, nadležni pošalju ekipu na teren i otklone ga. Dok se ne prozovu u medijima, ne trzaju se uopšte. Barem ne tamo gdje ih direktno ne pogađa. Žalosno!
Samo kad ima auta pretrcavajte, kad nema nije zanimljivo ;)
Postovani gradjani, ne uzbudjavajte se, za ovo je sve kriva SDA, jer semafore koriste za predizbornu kampanju, semafori su potpuno uredu samo SDA zeli da ih suspenduje kako bi blokirali saobracaj i dalji napredak nasih ucenika, ali sva sreca pa smo mi (sdp) na vlasti i budite sigurni da ce semafori biti popravljeni cim ja dobijem signal od dodika da to mogu popraviti, znaci nista se ne sekirajte dodik i ja radimo na vasoj sigurnosti. Vas ministar Zlatko L.
Osim na jednoj, na svim ostalim fotografijama pješaci prelaze ulicu na mjestima gdje nema pješačkog prelaza. I kada semafori rade, isto se dešava. Znam jer tu stanujem.
Pobogu, ko je ugasio semafor?!