Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako si posten, skolovan.....onda hairli
@Didic..malo sa zahjevna.......priznajem
@mirrorcic OCEKUJEM OD CIKOTICA DA PROTJERA MIGRANTE IZ BOSANSKE KRAJINE I DA IH SVE PREBACUJE SJEVERNO OD GRADCCA BUSEVIMA, KAKO BI MORALI ICI PORED BAKINACA I BLUKE, PA NEKA IH ONDA NAMJERNO PUSTAJU I NEKA ONDA BLOKIRAJU POJACANJE ISTOCNIH SUPLJIH GRANICA.
"počela ekshumacija tijela ubijenih bugojanskih Hrvata na Rostovu" zna li Selmo što o ovomu
Salut komadante.
Kepec iz Gusinja ovaj iz Berana.
pronađene kosti zorana galića kojeg otac drago nije doživio da sahrani. proklet da si soooolmo u treći naraštaj. također želim izvadit tuki i popišat se na klix. ba. vama neljebarima koji povazdan seruckate po klixu i mlaćo/sooolmo vam uzorni bošnjaci...prosto ne želim ništa. niste vi krivi što vas napraviše takvim kakvi jeste
covke ga blokno, pa onda malo trgovali (ja tebi, ti meni), pa sad sve o.k, i tako 25 godina....
covke reko nemre, a sad moze? koja je to crna trgovina izmedju njih, mi smo samo ovce
nije reko covke ni sad da more
Demokarina
E sad su ga nayebahli Fahrini igrači,baš mi ih je žao😂
Nastavak rada. SELMO CIKOTIC PLAZA
Šta kaže HDZ?
Ako nista, barem nece odustati kao Radoncic kad je vidio sa kakvim problemima ce se morati susretati.
Sve moralne gromade... u p.m. kud ide ovo
Cujes li kako siri se smrad Sandzak je stigo u veliki grad..Ovo mu inace pjeva sin😁
sekta demokratske akcije uz pomoc starih jarana snsd-a koji kazu da je trebinje jedan od najljepsih srpskih gradova... ma sve za nasu sigurnost jaro moj
Ma mektic zakon, sa ovim novim se necemo moci zezati, Niko ne vodi racuna o nama pravnicima sa interneta, kako je nama ..
Cikotic ministar, kordic zamjenik, krstic savjetnik.boze u kakvoj drzavi zivimo