Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a niko ne protestuje, niko nista , pa Memic, pa Hava u Sarajevu pod SDA pogani je pitanje samo cije je dijete sljedece?
@praznaprica zato i kazem da su ovce samo za sisanje i raznja, samo ne mogu vise kukanja i socijale
Pitaće nas starost,što smo bili pizde u mladosti !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ga i osude, to će biti neka smješna kazna, 3-4 godine, pa će na slobodi čekati da presuda postane pravosnažna jedno 5 godina kao i Semir Rastoder, a kad najzad dođe vrijeme da leži u zatvoru neka "ptičica" će mu javiti da treba opet da naguli preko grane...Šprdačina od sudstva...zanima me da li bi sudije takve "kazne" davali ubicama svoje djece!
Nikad ali nikad za njih nisam glasala nit cu ikad glasati!
Možda ovi jadni očevi nisu u SDA pa im se na ovaj način " nudi " članska iskaznica . . .??
DaBogda crko. Sefic ubica.
nedaj boze da je moju kćerku ubio,nebi on dočekao 500 dana života
U ovoj drzavi uhljebi vec odavno ne cine nista odnosno ne rade nista a uredno plate primaju i to pretjerano velike!!
Pisi kukom po ledu,kao i za sve druge sudske procese.Dosli smo do dna,korupcija je pojela sve u ovoj zemlji.Zalosno i beznadezno.Nije cudo sto ljudi bjeze i odlaze masovno negfje drugo,da pokusaju zivjeti.
Ovog Rastodora treba razapet kao u Rimu. Ovdje samo pravdu u svoje ruke uzeti i kao u najgorem horor filmu ovu kukavicu patiti da proklinje majku koja ga je rodila retardiranog. Sve sto napisem malo je na ovo. Tuzilastvo korumpirano 👹👹👹 u paklu gorite svi koji podrzavate ovog ubicu.
Nece se vratiti ako ga osude.
Najgore od svega je sto jos gori od sda/sdp/hdz... a to je naravno idiotski SBB i avaz izvlace korist iz ovoga.
Jeben te bosno
Skoro smo gori u svim kriminalnim radnjama od tkz RS-a
Svako ko glasa za nacionalističke stranke i njihove ogranke je direktan saučesnik u ovom i drugim slučajevima nesposobnog i korumpiranog tužilaštva i sudstva.
Ne znam vala, nije ni SDP ništa bolji. Evo u mojoj opštini je SDP već drugi mandat za redom, uhljebili su se u sve moguće javne ustanove. Jedini kriminal prikrivaju vjerom, jedni nevjerom. Ali kriminal je prisutan kod svih.
Zbog debilne djece kojekakvih ratnih profitera i SDA glavesina normalna djeca stradaju! Za sta mi vama sluzimo?!
Da glasaš za njih i plaćaš poreze. Kratko i jasno.
bruka i sramota za ovu vukojebinu od drzave, sve jasno ko dan, pravosude leglo primitivnih i nesposobnih uhljeba...mater vam j...m uhljebljenu
Drustvo treba snazno da izvrsi pritisak na vlast i tuzioce da rade svoj posao.... mediji su krivi poprilicno sto dovoljno ne istrazuju detaljnije rad sudova......