Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Himzo,što izgledaš prepadnut...
ma smjehurija od protesta kakav straH
Biće biće, protesta, pomešće vas narod metlom da se više nikada ne pojavite ni u kakvoj vlasti, drtine jedne, neradnici i džabahljebaroši.
Nije ni nama niko od političara najavio da nas vodi u propast, samo su to učinili..
""nema potvrde iz policije Kantona Sarajevo da je za ponedjeljak, 1. jula, najavljen protestni skup građana"" -četnici SDP, Komšić, NDI, CCI nastavljaju rušiti nam jedinu državu, a sakrivaju se iza plaćenika i beba!
Može može izađite svi na ulicu. To je početak kraja BiH.
čovjek kojeg stranci guraju, vrati se u foču pa tamo zavodi red i budi policajac.
Mirno spavajte, demonstracija "nece" biti. Slobodno dodjite na zasjedanje parlamenta.
Opet neki koncert i veselje..
...ponesite IPhonee ... wifi će biti freee... blagodareći Brkanu i NED-u ... sve kogblagodarećia JMBGovci smjene ja ću staviti na vlastiti platni spisak ...
ja ne izlazim vise na proteste, situacija josh uvijek nije dovoljno "sazrela"...kada deset puta vise ljudi izadje, kada budu izvizdali sve redom, nasilno zauzeli prostorije parlamenta, napravili malo materijalne stete, protjerali one neradnike, tada cu biti u prvom redu...bez toga, mi smo stvarno smijesni..ali eto, nasa drzhava jurisa ka samom ekonomskom i politickom dnu, pa sve je moguce da se desi
himzo hocesli *** u usta?
Ne bih da zvucim kao neki nasilnik ali ja u istoriji nikad nisam cuo da se ijedna vlast rasturila bez nasilja, narod VS policija, u prevedenom nasa stoka razumije samo zakon palije po glavi nije vam ovo engleska pa da muyikom i mirnim protestima rijesavate nesto. Ovako mozete samo se zabavljati koncertima pred parlamentom tj mozete samo kurc...... svirati!
Himzo brete dragi ti ili si pijan ili te netko marno mokrom čarapom!
Himzo ne zezaj! Ovaj put imaš posla sa finom, poštenom i kulturnom rajom. Zatvori saobraćaj, pridruži se na kahvi, kafi ili kavi i uživaj! Ima tu i tvojih, matorih, jarana.
Moj Himzo pa gdje ti živiš dijele se leci, plakati se lijepe i ti kažeš ne potvrde
..izgleda nema ništa od protesta, odgađaju se do izbora...i opet sve po starom!
Samo ujedinjeni i solidarni možemo napraviti promjene i poslati poruke. Od kuće sjedeći ništa ne može niko napraviti.
..na žalost niti smo ujedinjeni niti solidarni..svi vuku na svoju stranu, jedino su Bosanci istinski za Bosnu...ovi konstitutivni su me iznevjerili, prije bih rekao destruktivni...
Vidi mrmonje jest grdan, hahahaha!