Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Šuškavac dođe pogledat komentare na Klix.ba - ibretio bi se
Da suskavac zna da postoji naprednija tehnologija od video kaseta ja bih se ibretio jos vise
Jbg, zato nam igra savremena kao dugmadi na Papetovom videokasetofonu: REW/REV FF/CUE SLWM STOP/EJECT PAUSE
'ta ce ovaj zuti !?
Sta ti je bolan ?
Idi u k**** zajedno s SDA konju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pape i zmajevi sretno i sutra da slavimo pobijedu i molim vas pred protivnickim golom nemojte puno petljati i vise sutirajte.na gol'' posebno ti Izete, Pjanke i Harise''. Sretno jos jednom!
Hoces Hoces al Malo morgen
E sto mrzima kad nas neko podcjeni u PM... Belgija jeste jaka ali nije nepobjediva! Nemate vi ba Mumeta ZMAJA! On sam ce da zaustavi vasu cetvoricu ili petoricu napadaca ha ya!
Ja jesam Srbin i navijam i za Srbiju i za Bosnu...ali da vecina Bosnja prizeljkuje poraz od Belgije samo da bi otjerali Susica....to treba dozivjeti, stvarno vas ne kontam ko narod...?! Pravo ste smijesni,radujute se svojoj nesreci, hajd fino gledat sa strane , kako ste zajedljivi,ljubomorni do podne,od podne bi nama malo shupak ljubakali sa multikulti, pred vece rodjene bi izdali i smijali im se njihovoj sramoti...e bas ste zanimljivi.
Eto ga vama .. htjece Šuškić 100%
DZEKO je dobio nadimak "Dijamant" bas u utakmici protiv Belgije. Ajmo Dijamantu ovjeri ga opet sa 2 gola u mrezi Belgije !!!
in the meanwhile nosi nadimak "Sljivotres"
ee moj wilmotsu pravis kljucnu gresku!! zaboravljas Besica!!
meni i dalje nije jasno kako nema niko da bar sms posalje safetu i kaze da lulic ne moze bas svaki napad trcati ispred TTS, a ovaj ne pokriva uvijek njegovu rupu, jer to i ne treba...treba nekad do pola i vrati se..jer ima i protivnik na terenu...nismo sami...kolika rupa ostaje na toj strani kad izgubimo loptu, da je ja vidim sa kraja sobe...svaki put....iz hodinka.
Ma kakve Belgija, ne trebamo se njih bojati, nego Susica. On je nas najveci protivnik. Bas me zanima kaku je postavu sad spremio, haj mozemo se nadati da je barem odgledao koju kasetu
Mnogi su na Bilino Polje dolazili sa istom pricom kao Belgija, pa otisli kuci sjebani. IDEMO BiH!!
Sjebat ce se Belgijanci kad osjete grotlo Bilinog Polja...
Sta ga hejtate ? Izgleda vi zelite da Belgija pobijedi..
Safetomrsci ( manijaci) jedite govnaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa mora I nas krenuti....SUTRA BIH POBJEDJUJE BELGIJU.....
Kod njega u prvih 11 igraju igrači iz TOP 5 a nema mu kao kod nas stele....itd
Sutra pripremimo kante, ima ljudi da nas nabiju kako igramo u zadnje vrijeme, predviđam veliki debkl na Bilinom, 1:5, 1.6 ili pak 1:7, igrajte slobodno na kladionici na te rezultate.
Jebe se meni, sutra vi plačite zbog poraza a ja ču plačem sve do banke hahahahahahahahaha.