Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lupetate dzaba niste vi ni vidjeli Zeljezno Polje kako treba, to je samo ulaz. Ima stvarno grozota da se najezis ali nije sve unisteno kao sto pisete. https://www.facebook.com/portalzepce/posts/431020233705115
Evo danas sam ja vidio sve to sa tvojih slika izbliza. Ne sa 2km udaljenosti nego sa 2. Strava i uzas. Ko nije bio tamo stvarno nema pravo da bilo sta kaze. Ukljucujuci i tebe.
Gospodine ja i jesam bio gore, zato nemas pravo da govoris nesto, provo procitaj sta pisu sve gluposti. -Da zeljeznog Polja vise nema, sve sravnjeno ko da ga nikad niej ni bilo -sve je unisteno... Dajte molim vas ono je strasno i prestrasno sta se desilo nedaj Boze nikome ono. Ali situacija nije takva kakvom je pravi se plase narod samo. i u topcic polju je katastrofa, kao i u golubinjoj gdje je sve ono iz Zeljeznog Polja rijeka donela i zatrpala ih.
"Vi ćete sigurno biti iskušavani u imecima vašim, i životima vašim, i slušaćete doista mnoge uvrede od onih kojima je data Knjiga prije vas, a i od mnogobožaca. I ako budete izdržali i Allaha se bojali pa tako trebaju postupiti oni koji su jakom voljom obdareni." (Kur'an, 3:186)
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari. Zoran Đinđić
Kur'an je uputa za život na Zemlji, kako živjeti na Dunjaluku, ne negirajući materijalno ali i ne zanemarivajući duhovno, Ahiret, budući svijet koji nema rok trajanja kao ovaj dunjalučki.