{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS

17.2.2015. u 12:59
209
66
Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS
209
Sejo Bukva novi predsjedavajući Skupštine KS
Sejo Bukva
Sejo Bukva izabran je danas na funkciju predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, a njegov zamjenik u naredne četiri godine bit će Sabahudin Delalić, saopćeno je iz Press službe KS.
Ovu Odluku donijeli su kandidati koje je Skupština Kantona Sarajevo potvrdila za funkcije predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg ovog doma na sjednici održanoj 06. januara 2015. godine.

U skladu sa Poslovnikom Skupštine, o ovoj Odluci zastupnici će biti obaviješteni na prvoj narednoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo.

Novi predsjedavajući Skupštine KS izrazio je svoje zadovoljstvo na ukazanom povjerenju kao i nadu da će rad svih zastupnika u ovom sazivu Skupštine Kantona Sarajevo biti uspješan i odgovoran.

"Pred nama su brojni izazovi sa kojima se zajedno sa izvršnom vlasti u narednom periodu moramo suočiti. Vjerujem da zajedno to možemo dobro uraditi, da ćemo opravdati povjerenje građana koje su nam ukazali na oktobarskim izborima", rekao je Bukva te najavio da će posebno mjesto u njegovom radu imati direktni kontakti sa građanima koji će mu, kako naglašava, pomoći da bolje upozna njihove probleme te zajedno pokušaju naći rješenja za njih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: