Komentari (443)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI LJILJANI SU STARIJI OD SMRDLJIVE, NASILNO, NAMETNUTE SUMSKE
ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!!! POZDRAV DOMOVINI!!!
POZDRAV !!!!
Podrska SAejfudinu za ovaj potez. Kao patrioti. Kao politicar-hm...samo zeli jeftinih poena. A koliko mrznje na ovom portalu i generalno medju nama ima govori i to da su skoro svi top komentari blokirani zbog govora mrznje i krsenja pravila lijepog ponasanja. Nema nam spasa. Haj zdravo...odoh sta radit.
Respekt gospodine Tokiću ako oni mogu svoje entitetske krpe višati svugdje a znamo da su nelegalne zašto nebi mogla jedna legalna zastava Međunarodno priznata i koja se vijorila u Njujorku da se ne vijori na jednom dijelu teritorije koja pripada toj BiH državi
ljiljani su priznati samo u federaciji gdje vladaju bosnjaci i nigdje vise u bosni -znaci samo na teritoriji od 27%
Ljiljan je bio i ostao simbol Bosne ponosne i tako će i biti dok je Bošnjaka na ovim prostorima a neka je zovu i ratna zastava zašto da ne Bosna se branila sa Ljiljanom na glavi i u srcu to nemože niko zabraniti,
hahahaaha vidis mu na faci da nije sav svoj ,,,,,,,
Bravo Sejfudine! Nemjerljiv je tvoj doprinos u kampanji "Bitno je biti Bosnjak", zivio ti nama i da sa svojon strankom Asda napravis puno uspjeha.
eh posto vidim da nemate pojma o cemu pricate, danas je u RS dan 12 beba koje su preminule u inkubatorima 22.05.1992 godine zbog nedostatka kiseonika, u to vrijeme hrvatske i muslimanske vojne snage pod blokadom držale „posavski koridor“, koji je povezivao zapadni dio Republike Srpske i Republiku Srpsku Krajinu sa istočnim dijelom i Srbijom. Ovim je bilo onemogućeno da se potreban kiseonik do Banje Luke dostavi kopnom. I ovaj majmun danas stoji tamo i provocira, mozete raja pricati sta hocete ali nije to lijepo nikako. I opet mu nece faliti dlaka sa glave od policije, ali je ispao kreten.
pa sta je sporna zastava drzawe..kakwa je to prowokacija..swima je narawno zao beba i treba pojedinca za wrat koji je zaduzen za zdrawlje ljudi..a ne da okriwljujete muslimane hrvate itd....
Svaka cast gospodinu Tokicu, ovo do sad niko nije uradio! I trebamo svi otici tamo i mahat zastavama, i nemamo se cega "bojati" I ova rs policija je separatisticka, gospd. Sejfudin je iznio legitimnu zastavu BiH na teretoriji BiH!
Izveo Sejfudin performans :-) Da ja u Banjaluci pronosam tu zastavu, naisla bi grupica mladica, nalupali me ko magarca i to bi bio kraj price. Ovoga snima 30 televizijskih ekipa kao da je preplivao La Manche i usput pronasao lijek protiv raka. Toliko je to sve jadno i glupo da mi je zao covjeka.
bice onako kako USA kaze
Inace veliki grb sa ljiljanima izradjen u drvenom rezu visi prominentno na zidu restorana Kazamat u Kastelu u BL, mjesto gdje Dodik redovno odvodi svoje pajdase na gala vecere. Hoce li i vlasnika restorana sad uhapsiti. Inace grb je izlozen u sklopu ostalih historijskih artifakata koji se mogu naci u ovom restoranu.
Sejfudine lud si k'o struja ali svaka cast.
Ne moze se dopustiti da zastava sa ljiljanima bude tretirana kao nesto sto sto izaziva vjersku i nacionalnu mrznju,to je danas sluzbeno zastava bosnjackog naroda.Halo,jeste li normalni vi koji olako ovo shvatate?
RS-VOZA AUTA NA BOSANSKIM TABLAMA.HAHAHAHAHAHAHAH..... IMATE BIH PASOS..HAHAHA...U EU WAS ZNAJU KAO BIH DRZAWLJANI A NE KAO RS....JOJ JES MI WAS ZAO(CAST POJEDINCIMA)
koliko bolesnih umova widis na osnovu komentara.......Bosna i hercegovina ce zauwijek ostati..a republika srpska ne postoji nit ce postojat samo je umisljate...
Ovima sto kazu da Tokic talasa isto mamicu zatalasam,dje samo rastete tako naivni.
tesko ce mo se ujediniti sa bosanskim srbima na ovaj nacin.. mislim nesta kao perspectiva ili ekonomija je bolji primjer. trebamo prvo svoju "stranu" rijesiti prije nego sto pocnemo spajati sa RS. skola/korupcija/criminal/posao..