Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVILO KOSOVO,I BRATSKI ALBANSKI,TURSKI NAROD..Ma ovaj covjek se bori i svaka mu cast..
Kada vi budete u 2016 godini, shvatiće te mnoge stvari Do tad vam treba 5 vijekova, eto kakvi ste. Bošnjaci, Albanci, Turci ko je to rekao da je narod.
Sejfo mbolan drži te Mile krivičnom u šahu. Ako si ga tužio bićeš munjevito osuđen radi razmatanja zastave u BL i izazivanja međunacionalne mrženje. Kako ćeš onda dobiti parnicu za uvredu ??? :) Smiri se ba loma, pristavi redovno ga nekoj buli. I to je to :))
I sad još Reis izjavio da psotoje paradžemati. Ako te još dodatno optuži da si aktivista paraislamske držve gotov si !
Ima ih i na klixu koji su trebali zavrsiti kao Dodik, za isto. Podosta. A klix im ni komentar ne izbrise. I ne zabrani doticnog korisnika?!? .... Sloboda govora i stampe jeste sloboda, ali norme postoje
Dragi moji Bošnjaci nađite mi neku izjavu u kojoj je Dodik vređao vas kao narod. Čovek, kao i većina građana RS ima problem sa tim što neki žele da je ukinu. A pogledajte malo izjave Tokića, Fatmira Alispahića, Suada Kurtčehajića i drugih likova sa tribina Foruma bošnjačkih intelektualaca šta govore o Srbima kao kolektivitetu.
Tokom ga Sejfudine :)))
pa nije milorad dodik nista pogresno izjavio......
@Babunski evo jedna lagana.......https://www.youtube.com/watch?v=5VSBy5H4jKQ