Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIR JE GORI OD DODIKA ,,,,GOVNOOO AMERICKO
Za BiH je daleko Istanbul i Beč a još dalje Brisel, najbliži je Raspad.
Bosancima i Hercegovcima ne treba ni Beograd ni Zagreb. BiH će biti Republika kada antifašisti preuzmu vlast na cijeloj teritoriji države a do tada neka nam je bog na pomoći.
To nije problem, to je prednost sva tri naroda u BiH. Historija je pokazala da antifašisti Muslimani, Srbi i Hrvati mogu živjeti zajedno u jednoj uređenoj državi koju doživljavaju kao svoju.
jedini politicar koji trenutno ukazuje na probleme bosnjaka povratnika u rs ...ostali sute ko zaliveni ..pa dokle vise ??
Niko ne ukazuje na probleme povratka Muslimana u RS, to je velika obmana naroda u BiH, skuhana u kuhinji u Sarajevu. Dayton se skriva 20 godina od očiju javnosti.
sto poranijo za srbe ..hocete vi to biti jaci za par godina ..ma vojno i ekonomski rs napreduje to je cudo jedno 😂
Ne znam kako je kod vas,kod mene grmi...Gasimo klix...
Imas li svijeca?
Gdje si? Najavili su obilnu kišu i grmljavinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)