Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa naravno moglo bi to...al ako ikako mozete daj te u onu bošnjačku jednu trečinu nacionalnog ključa zaposlenosti po strukturama u bih e tu ubacite i rome još neka nam oduzmu prostor...jer več ste u tu trečinu sprcali armiju stranih drzavljana kako iz beograda iz zagreba tako iz francuske austrije itd dok hrvatska i srpska trecina je rezervisana samo za njih i strogo za njih :-)
Ko vam je kriv sto vam je mrsko raditi ciganstine odvratne. Mars nazad u Indiju, mada sumnjam da ste i tamo dobrodosli!
Legalizujte prošenje pa će romi biti sa najvećom stopom zaposlenosti
vozdra sejdic gdje ti je finci
Nema ova drzava nikakvih planova da bilo koga zaposli.Treba OHR ekspertski tim da postavi po tom pitanju.Domaci politicari su OUT u glavi.