Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje onda Jugoslaviju vratiti pa da onda Srbi kao najbrojniji narod u državi lijepo onako građanski preglasavaju sve ostale narode
Pa to rade od raspada Jugoslavije. Oni ko Rusi - gdje god je nekad neki Srbin prno, oni misle to je sveta zemlja nebeskog naroda.
Ja sam uvijek misčio da se on zove sejdic finci
Ovo je dobro , ali nije za ova tri lopova i nije dobro jer bi se torovi morali porušiti.
Ljudi dragi u Bosni i Hercegovini ne zive samo tri naroda. Svi koji tu zive treba da se jednako osjecaju i grade ovu zemlju. Ovu bandu pocistiti na izborima, mijenjati ustav, usvojiti princip gradjanske drzave i jednog predsjednika i cao. Neki su za robije odavno. Bruka i sramota sta smo dozivjeli prebrojavajuci godinama krvna zrnca jedni drugima ,umjesto da se za 30 godina ova zemlja oporavi i procvjeta...drzavne pare ( pare svih nas) trose mrzitelji ove divne zemlje.
Gradjanska drzava je oruzje za smanjenje tenzija izmedju svih onih koji zive na prostoru Bosne i Hercegovine. U takvoj drzavi smo svi jednaki jednaki i jednako se boritmo za dobrobit svih. Sve ostalo vodi u propast.
Da se bira jedan predsjednik države ja bih glasao za Sejdića ljudinu
Joj ovih tzv Srba i Hrvata iz BiH,kolika je to kolićina idiotizma.Možda i ima nešto Srba i Hrvata u BiH,a ostalo su Bošnjaci sa tri vjere.2700 godina staru Bosnu,hoće da svojataju budaletine tzv Srbi i Hrvati.Ako vam BiH ne godi granice su otvorene i na Drini i na Sava,pa hajte među svoja plemena.Odjebite više od BiH.Sikter!!!!!!!
Znamo mi to sve Dervo.
Jado jadni prodani, proviruješ iz Bakirova prkna kad god on zaželi! Srami se!
Kad već imamo tri predsjednika, zašto ne bismo imali i više, pa da, recimo, svi kandidati koji osvoje više od 250 000 glasova uđu u Predsjedništvo i redom se rotiraju?
gledaj sto su se fasisti okupili na klixu mamicu vam vasu nacionalisticku
Građanska država ne poništava ni bošnjaštvo ni srpstvo ni hrvatstvo. I dalje ćete biti to što jeste, samo u građanskoj se neće cistacica morati zaposljavati po nacionalnoj kvoti.
Btoj roma u Bih je 125.000, a broj hrvata je 190.000, GDJE SU PRAVA ROMA ????
Tako je Sejdo samo gradjanska BiH !
samo tako - i onda ravno u sudbinu jugoslavije
Sejdo, tuži državu zato što ti nije ispoštovala presudu europskog suda za ljudska prava. Svakom Romu po milion KM bi dobro došlo.
Sejdića za predsjednika i ona tri konstutivna majmuna penzionisati, i onda nema više ko od konstutivnih da kuka ili da se žali