Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azasto ti nisi ni jednom dao prijedlog kako bi trebao biti rijesen vas slucaj? Zasto nisi ni jednom na predlozene prijedloge SDP-a i HDZ-a rekao: Ovo mi se svidja, ovo ne. Popravite ovako ili onako. Ne, ti samo znas da to nije dobro, da to nece rijesiti tvoj problem. Ajde vozdra!
Svi narodi trebaju imati jednaka prava. Vi do sada niste imali nikakva prava izbora, a sada hocete da budete iznad svih. VI bi i predsjednika i dom i sve zivo. Vi bi bili najsretniji kada bi vas odmah imenovali bez izbora za predsjendike. Prestali ste predstavljati 2 nacionalne manjine nego LICNO SEBE promovirate. sebe i svoje interese!
JA SE NADAM ,CITAJUCI OVE KOMENTARE, DA JE OVO ZAISTA SLUCAJNOST I DA SE BAS NA OVOJ TEMI SKUPIO BH-CKI SLJAM KOJI PLJUJE PO SVEMU STO JE DRUGACIJE. TAKODJE SE NADAM DA KOMENTARI NISU REPREZENTATIVNI ZA BIH. U SUPROTNOM NEKA VAM JE DRAGI BOG NA POMOCI.....TOLIKO MRZNJE, PRIMITIVIZMA, GLUPOSTI, NEOBRAZOVANOSTI, NESHVATANJA DA SU MANJINE I OVO STO ONE PODUZIMAJU TEMELJ OPSTANKA DRZAVE BIH....A DA NE GOVORIM O TOME STO MISLITE DA STE NESTO KAO BOLJI OD ROMA. bosnjaci zato sto su muslimani, a srbi zato sto su primitivni i zlocinci ne uzivaju nista bolji ugled od roma ovamo na zapadu. al da bi malo skontali kako svijet funkcionise morate prvo izadji malo iz tih vasih torova. koja ste vi plemena
KAKVI SU OVO BOLESNI KOMENTARI OD POLUPISMENIH I GLUPI.ON JE SIMBOL SRANJA U BIH I POKAZUJE KAKVE LUDAKE GODINAMA BIRATE
Mala napomena za sve koji komentarisu: cigan je Dervo, a ne Sejdo! Hvala
arbajt maht fraj zigane
Sejdo primitivni c.i.go...prvo mi skloni onu prljavu c.i.g.ancad ispred zgrade pa cemo onda vidjeti sta cemo dalje...jesil cuo s.m.r.a.d.u c.i.g.a.n.s.ki????????? joj da te vidim kako bi fasavo. a za gosp. Finci-ja-----vi ste jedan kulturan gospodin...jevrej. Da, jevreji su dobra nacija...oni su digli ameriku a i nama boshnjama nebi falilo jos vise jevreja. palestinic cu c.i.g.a.n.i ko Sejdo. sto se mene tice...gosp. Finci vi imate moj glas uvijek jer ja vjerujem ako nista pod jevrejskim predsjednikom bi nam bilo puno bolje nego pod zlatnokasikasima.
pametna francuska,riješila po kratkom postupku, a kod nas bi u predsjedništvo i u dom.Samo za njih je sivi dom, nek malo pogledaju svoju braću cigane šta rade po glavnom gradu, svaki je osuđivan, stopa obijanja auta,kuća,domova je porasla za 100%, ulaze u napuštene opštinske kuće pogotovo gdje SDP ima vlast i dobijaju Rješenja,dok borci na ulici spavaju,itd.Sve je to taktika da nam gradovi budu srozani na dno dna a i društvo. Opština Centar na goricu liči, FUJ,FUJ
goni se u 3 pm ciganske
Dragi Sejdo, ma kako nama bila sipmatcina tvoja prica, jako je vazno da se par stvari kaze preciznoo i jasno; 1. Napokon si naucio, Oslobodjenje jos nije, da Sud u Strazburu ne donosi presude vec Odluke. 2. Odluka kaze kako vam se treba omoguciti da se mozete kandidirati i ucestvovati u izbornom procesu a NE da budete clanovi Predsjednistva po svaku cijenu, sto ti i onaj Finci, posebno, insistirate 3. Izmjene Ustava i Izbornog zakona SAMO vam trebaju omoguciti kandidiranje, nista vise. Prestanite vise obmanjivati javnost.
@ganci moracu snimiti kakav film o tebi, malo je takvih glupana kao sto si ti.
hoce ganci i chifoot da budu predsjednici, taman posla
Kad ste se jebavali i ti i Finci. Znali ste kakvo je ovdje st(r)anje u državi, još i vi da tužite. I šta ste postigli?Slažem se da svako treba da ima pravo da bude biran, ali vi ste ga pretjerali. Mogli ste kao nezavisni kandidati da prođete i mjesto bi vam bilo garantovano, ali ne, hoćete vi da budete članovi predsjedništva
hajde sta se bunis, dobro znamo kojoj vojsci ti je dedo bio naklonjen, sigurno nije petokraku na kapici nosio, hehe
Idi u Srbiju, tamo su sve cigani, lako ces se snaci.
i mi cemo trazit da mozemo bit predsjednici, ministri nije dovoljno
HE...HE...HE-eto vam buduceg Predsjednika vase jedine i najmilije drzave BiH. Nemam ja nista protiv Roma,ali narodna poslovica kaze: \'\'Kad ciganina carstvo dopadne on prvo svoju bracu pobije\'\' Dervo je brat Bosnjacima-po vjeri ,a i izgled mu je vise Poturicki no Romski.