Šehić uručio poklone amputircima i RVI uposlenim u GRAS-u

Piše: Nedim Grabovica/Klix.ba
5.12.2012. u 12:47
1
0
Šehić uručio poklone amputircima i RVI uposlenim u GRAS-u
1
1/6 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
2/6 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
3/6 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
4/6 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
5/6 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
6/6 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
U povodu obilježavanja 127 godina postojanja i rada Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća GRAS, v.d. direktora ovog preduzeća Adis Šehić upriličio je tradicionalni prijem za RVI i amputirce uposlenike GRAS-a.
Tom prilikom Šehić je radnicima uručio prigodne poklone te im se zahvalio za angažovanje i predan rad i pored zdravstvenih problema koje imaju.

"Drago mi je da smo i ove godine na dan preduzeća uspjeli organizirati prijem za naše radnike. Malo je preduzeća sa ovako dugom historijom poput GRAS-a. Mi smo i u najtežim uslovima, tokom agresije na BiH, pokazali svoju snagu i ja se nadam da će ovo preduzeće postojati i narednih 127 godina", istakao je Šehić.

Osim toga, on je naglasio da je GRAS danas u teškoj situaciji, ali da će uz pomoć Vlade KS uspjeti iznaći određena rješenja te poboljšati poslovanje.

"Naravno, moraju se neke stvari promijeniti i unutar preduzeća, ali ja sam po tom pitanju optimističan. Što se tiče nekih planova za narednu godinu, mi smo već u fazi dogovora za nabavku novih 13 trolejbusa, a poslije toga i autobusa. Minibuse smo nabavili, tako da se nadamo da ćemo kroz 2013. i 2014. godinu zaokružiti tu nabavku novih vozila te našim korisnicima pružiti još bolje uvjete", naglasio je Šehić.

Dan preduzeća osim prijema RVI i amputiraca bit će obilježen i polaganjem cvijeća na spomen-obilježje šehidima i poginulim borcima u krugu GRAS-a te svečanom sjednicom na kojoj će biti dodijeljene zahvalnice i nagrade uspolenicima sa navršenih 15 i 25 godina radnog staža.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: