Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta yebena nametnuta multietnicnost nas je kostala tolikih zivota i kosta nas i danas ovog stanja. Nema nista bez Republike BiH.
Ta vasa RBiH moze tamo gde je stanovnistvo zeli, odnosno na 20-tak procenata gde ste vecina, i tu sto se ostalih tice mozete da otvoreno proglasite i Islamski kalifat. Problem nastaje zato sto vase zelje (hegemoniju) pokusavate drugima da nametnete, i to upravo kroz fraze o nekakvoj "multietnicnosti, jednakosti i napretku", neka hvala. Vreme je da se svaka strana demokratski opredeli o svojoj drzavi i buducnosti.
@ChristopherHitchens 18,7
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
To nisu krivci primitivci sto su pokupili mast korov nikne di god stigne ma svaka njima cast Krivi smo mi Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili Ma sta su znali generali i brkati majori jedino da vicu pali ali nisu najgori Krivi smo mi
poslednje vreme se ne slazem sa dodikom.....umjesto odcjepljenja republike srpske potrebno je raditi na bosni bez bosnjaka....vec duze vremena se pitam zasto je bog srbima doveo bosnjake,hrvate i siptare...trojicu jahaca apokalipse....znaci imamo boziji narod srbe,svjetlost covjecanstva i tri najcrnje i najmracnije nacije stvorene samo da mrze i ubijaju...prvo sam mislio da su oni jos mentalno u 15 vijeku...ali sve vise mislim da su oni pod uticajem nekih mracnih sila....
boze dragi kad ce poturice shvatiti da su nebitni...
pitao sam se otkud ovoliko cetnika na klixu, a onda mi padne na pamet vrlo jednostavan razlog: sumnjaci uopste nemaju portale
Niko neće da ima smrdljivo .ba pa se koriste iz Srbije
Cim sute ovi sto trebaju da reaguju, dismr ovo pravo, scenario su haman napravili,izgleda da su svi u igri od vodecih politicara pa do visokih zvanicnika , a nama narodima se nadat da nisu planirali koleteralnu stetu.
dan rsa je isto kao djevojka iz sela koju nece niko, pa sama sebe slavi i hvali, a selo posmatra i smjesi joj se.
Da je tako nebi bosnje pistale kao damjanov zelenko. Kako srbe boli uvo za 1. mart i sl.
@Eukaliptus "vase" nadolazece generacije ce se stidjeti dana i predstavnika srpskog naroda koji su na hiljade godina osudjeni za najvece zlocine u "modernoj" istoriji nase zemlje. toliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakav serator i prodavac magle relevantan je ko lanjski snijeg
znaci ne pije vode sve sto sud odredi.sutr pravim referendum o bjelim pcelama
problem Bosne je proislamistička, jednonacionalna SDA .. lijek je svebosanski, gradjanski blok koji će Dodika, Bakira, Čovića otjerati u 3 pm, u zatvor, u izgnanstvo, zaplijenit im imovinu .. pa da vidiš onda mira u regiji
Problem ste mozda i delimicno identifikovali, ali je vasa predlozena solucija potpuno pogresna. Jednostavno ponuditi svakoj strani da se demokraski opredeli, a zatim prema vecinskoj volji svake grupe formirati i uredjivati drzave. Tek onog momenta kad svako direktno dobije svoju drzavu i sudbinu u ruke ce i prestati da se siri mrznja, odnosno moze da se ocekuje napredak i prosperitet. Vreme "bratsva i jedinstva" kroz kratkorocne trule kompromise je odavno proslo.
@ChristopherHitchens bratstvo i jedinstvo nikada nije ni postojalo, a ona zajednicka drzava nam je bila kamen oko vrata koja je moju Jednu i jedinu gledala kao sto seljak gleda kravu muzaru. danas nije da je sjajno u drzavi na politickom planu, katastrofa je al u kvaliteti zivota se ne moze poredit. istina je da ima onih koji jedva sastavljaju kraj s krajem i da bi "bogatim" trebalo na neki nacin umanjit da se ovim sto nemaju da. podjele... dobro svi znamo sta bi nam dioba dala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ne znamo ni djecemo ni kucemo
Kad god srbi sviraju mars na Drinu uslijedi stampedo - citaj bjezanija- preko najmanje tri drzave hihihihihi
Tacno nakon te pjesme gulili i poturceni i pokatoliceni srbi jos davne 1914. kad su kao fasisti krenuli na Kolubaru i Cer. Naravno da ih se 40000nije vratilo.
....herojcine njih 150.000 pobjeglo na grcko more, komedija od naroda hehehe
tko ti je taj propali anonimus da od njega objavljute mišljenje,ništa nije mogao uraditi ili nije znao a sada bi da daje nekakvo "stručno" misljenje. Neka ide u mirovinu i zaborav.
najhebenije i jest sto u nas nista nije istina
Ovo je istina !!!!! https://youtu.be/W_7j64k-XR4