Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima njima mjesečno na račun legne preko 5 hiljada km a vi sirotinjo gledajte kako ćete sutra platiti račune za struju i vodu i razmišljajte imate li šta za večerati.
Pisu da Jadranko Prlic ide u zloglasni zatvor u Englesku bice mu fino kad ga one crnje krehnu ima da se sjeti STAROG MOSTA I MOSTARA a to zelim i vama sa ove zloglasne liste.
Ja lijepe slike... ko sa ninberškog procesa...
U komentarima svako svoga pastira brani!
Šest likova na sličicama govore da je dogovor oko bilo čega , osim oko ličnih primanja , 3miliona posto nemoguć...Ko u to ne vjeruje neka samo prati izvještaje sa njihovih budučih susreta.. PS: izborni zakon , predaja Map-a , zakon o igrama na sreću , nato put BiH , zakon o negiranju ratnih zločina i genocida , veličanje nacional-fašističkih grupa i pojedinaca , slavljenje UZP-eovaca , odlikovanja rat.zločinaca , granice BiH i komšija , i td itd ...???
Oni i ne trebaju tih 5000 kad imaju sa druge srane 35000
Svi poredani po kriminalu ovo je potjernica za kriminalnom grupom, pronevjera novca zloupotreba polozaja i sve ostalo.
grobari ove drzave, vidi samo ovog poganog SDA bandita u ocima mu se vidi da bi orobio rodenu mater za vlast i pare
Ovo su kocnicari Bosne,dok oni harahu u Bosni nema napredka.Dobro oprobani lupezi,a jedino pozitivno sto imaju,to je moc upravljanja sa nama.
Kaze nksic moramo narod probuditi. Haaaaa pa sta si radijo moj k,nju tolike godine dzukelo jedna prevaranska
Ma ovo su odlicje BiH ja bi im dao svima da vladaju dozivotno ,,ja bruke cuj spiric radanovic joj bruke pa sta je ovo zar nije im malo previse sve u hag dzukele prave
Pazite sta radite, mojne da mi Bake ostane bRez posla!
Ko da ne uzimaju vlast u jednoj Bosni vec u cijeloj galaksiji jebote.
Ima li neko novo nepoznato lice bez oraha u dzepovima!?
pa uradiše li ovi išta za bih osim da samo izmišljaju nekakva mjesta i namještaju se.kako ih više nije sramota.pročitam samo naslov i dosta mi bude. ako mi vjerujete da pocrveni od njihovog stida.neka budu sretni što je narod miran. radije krepavat od gladi nego ratovati. oni to koriste. Strašni ste nema govora.
Svaka slika po na osob izaziva mucninu i povracanje kod obicnih smrtnika
Lelek do leleka se poredali i bleje 😄🖐️🤗🤣🤣❗❓