Političari znaju šta trebaju napraviti
0
Šefovi diplomatija EU danas razgovaraju o stanju u BiH
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasprava ide ovako? \'Di je ta Bosnia and what is the name\' \'Herzegovina\' \'Jea? \'Jel to ona gdje ima puno Muslimana? \'Da ta je\' \'A jel ima drugih?\' \'Ima krščana, više pravoslavnih manje katolika\' \'Pa jel može da krščani imaju dozvolu za ulazak u EU a Muslimani ne?\' \'Pa bilo bi zgodno al nesmijemo javno to izreći\' \'Onda ih držite na ledu. Još najbolje da stvore Palestinu u Evropi.\' \'Pa koliko dugo\' \'Pa koliko treba. generaciju, dve, sto godina, šta nas briga nek crknu\'
Samo ti uzmi tableticu i sve ce biti u redu.
VJERUJEMO VAM EU-O KO U PERIODU OD 1992-e DO 1996-e GODINE...!!! POKAZALI STE VEC 1992-e GODINE VASU PRO-SERBO-BARBARIJU PODRSKE HINJSKE POLITIKE \" HRISCANSKU EVROPU\" SERVIRAJUCI NA TANJIRU KLLANJA BOSNJAKE SERBO-BARBARIJI MILOSEVICA , KARADZICA I DOBBRICE COSSICA...!!! Eto STA ockujemo od EU-e, JOS JEDANPUT NOOZ U LEDJA I MASSAKRE BOSNJAKA-MUSLIMANA, jedine autohtnone , prave i NAJSTARIJE NACIJE U EVROPI...!!! Kad vam NAZZI NACISTA-FASISTA i KRIMINALAC MAFIJAS NAJVECI u Evropi ko sto je milorad dodik ODGOVARA I PODRZAVATE NJEGOVO SERBO-BARBARIJE B.JESNILO MI OD VAS NE OCEKUJEMO NISTA DOBRO VEC NAJGORE...!!! Samo da ZNATE DA VAM VJERUJEMO KO MONSTRUMU MILOSEVICU I MLADICU...!!! Mada je milosevic bar govorio ONO sto misli, DOK VI JEDNO PRICATE A DRUGO MISLITE I RADITE KO I ONAJ OBRRIJANI CETTNIK-SERBO-BARBAR-FASISTA BORIS TADIC...!!!