Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud BiH: Sudićemo dok ne bude po našem (Budnjinom). Deal with that.
@man_464 Odgovor za @komunjaroSjek citava carsija govori da je Dzenana Memica ubio Muamer, sin Alije Budnje. A svi znaju da je taj Alija mafijas i korumpirani politicar koji povlaci konce u tuzlilastvu. Zna se dobro da je prva izjava Alise Mutap bila da su Dzenana pretukli nepoznait momci. Kanije je promijenila iskaz, da bi na kraju rekla da ima amneziju.
@man_464 https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/muamer-budnjo-nije-bio-u-bih-u-noci-stradanja-dzenana-memica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otvaraj graniceeeee izgidosmo
Dobro je meni moj ćale reko, sine, pravo ti je glupa nauks
Sud je presudio kako ja mogu da vidim da je neko vodio istragu nestrucno, da li namjerno ili ne manje je bitno, pravo je pitanje hoce li neko odgovarati zbog toga? I onda kad kazu da u policiju treba da idu srodne nauke poput prava, kriminalistike, kriminologije svima se digne kosa na glavi... Ne kazem da izlaze strucnjaci sa tih fakulteta al kako god da okrenes malo su blizi kriminalistici od nekakvih sumara, lutkara i svih drugih koji ne mogu da se zaposle u svojoj struci...
samo dokazi i cinjenice...a ne mahalske price..kako nekoga osuditi po mahalskim pricama...ako ima dokaze zasto ih drzi zasto ne iznese.
Ovo sudjenje je meni poput akciza za gorivo.Nisu odustali dok nisu povecali akcize, ni ovdje nece da odustanu dok ne proglase krivim ove rome.
Ja države i gov....
SDA je zlo.
ovaj pravi pacov.gledaj ušiju.
Shvatam potrebu za pravdom ali u svakoj normalnoj uređenoj državi nakon oslobađajuće presude ne može se suđenje poništiti i ponovo suditi za isto djelo. upravo radi zaštite okrivljenih i zloupotrebe procesa dok se ne namjeste nove činjenice. Ovo kod nas je nenormalno.
dokle ovo ovako
komunjaroSjek, U PRAVU SI. SDA, NAJJACA PO KRIMINALITETIMA. SDA, NAJJACA U PODJELI LIJEPE I JEDINE NAM BOSNE I HERCEGOVINE. ALIJCA ZIVKOVIC DAO POLA BOSNE DJIKANIMA, A SIN MU KAKIR ZIVKOVIC SVE CINI DA POLA FEDERACIJE TESLIMI SKUTORIMA. ETO U CEMU JE SDA DRZAVOTVORNA IJAKA. ZATO: POKLONI SE I RECI KOMUNJARA. SMRT FASIXMU I NACIZMU.
SAD CE IM DOKAZATI DA SU POGAZILI I ONU DVOJICU POLICAJACA.
Ovi ljudi su nevini i zrtve sistema... tuga 🙁
voilo bih pitati tuzioca i sudiju kakva je to istraga nakon 48 sati i jesuli inspektori za krvne delikte ikad culi za tecnost luminol ako nisu neka dodu na doskolovanje kod mene
Zar treba neko da bude osudjen nevin da se javnost smiri i Forto i Konakovic naprave sposobnima?!
Rješili kriminalci čvrsto da Romsku porodicu žrtvuju, da bi se zaštitio sin tajkuna i haver mu. Pa B(l)udnjo nas je sve kolektivno oštetio samo na računima za odvoz smeća u milionskom iznosu, a to je tek vrh ledenog brijega. Šta mislite dokle je još spreman ići da zastiti sinčića?