Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i da Sefer bude predsjednik neg onaj usr..ni Zlaja i njegova maroneta Željko. Ma svi su bolji nego ovi gubitnici crveni. Lizogusci dole, živio kapitalizam.
Hoće, hoće, a Elvis je živ. Ode i ovaj bivši seronja.
zlobni mali ljudi - ogovaraci jadni Sefer ce biti predsjednik BiH.
E jadovi jadni...
I sto je najvaznije, bio u za\'tvoru ili ne Mercedes je tu. Jel od penzije mozda, a pricamo o postenju...... Sto se negdje iz donacije zagrabilo Narode, cuvajte se od fukare, sto bi rekao Purasevic
Upravo tako, penzija privatnog preduzeca \"Zavjera & son\" a koliko su zasluzili toliko su glasova i dobili. Nisam vidi nikoga kao da nesto prica a nista ga ama bas ne razumijes. Nesto guta rijeci a i pojavom me nervira, nekakav odvratan, a hoce se. Ali sto voli slagat malo je rec...
Sefer, ode u politicku penziju. E sad moze zatvoriti svoje privatno (stranacko) preduzece, jer, (zasluzeno) nisu presli izborni prag ni na jednom nivou vlasti. :) I da, ko (iz)gubi ima pravo da se (na)ljuti.