Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@axa.......cuj nije nas se pitalo lol.....pitalo se i tek ce se pitati !!!!! SIKTER......ps da nas se nije pitalo po tebi tj vama cobanima....ne bi nas vise ni bilo......ps mi na svojih 24%kako ti volis reci imamo sve gradove a vi na svojih 49% genocidnih sva sela i livade lol !!!! SIKTER
@zeleni zub 11.08.2011. u 20:07 Vas se nije nikada pitalo, pa ni sada, a oni sto su kako kazes \"odbranili\"(24% NATO, sfor unprofor) su davno napustili te prostore i ne cuje se vise HELJP BAZNIA. Ti po onoj -BABI SE SNILO STO JOJ MILO.
@SMR-DIM ....papak mi se pitamo.....isti oni koji su je jednom odbranili od genocidno ce-tni-ckih hor-di i sve patriote koji vole ovu drzavu !!!! SIKTER
:), i OSCE se pita :) kad vam Rusi i Kinezi kazu sta da pricate, za mjesec dva onda cete drugu pricu pricati...smijesno :)
Mogu cobani da se odcijepe .....ali samo od asfalta kojeg su oteli !!!! Ps prije toga nek promijene ulje na traktorima i dospu gorivo u iste.......i SIKTER !!!!!!