Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Optuzen vec za utaju poreza, ostala mu sva imovina, automobili, poslovni prostori u Tuzli i Srebreniku, restorani, kafici i novac, "odlezao" par godina na Kozlovcu gdje je vise bio vani nego u zatvoru. Pouka: samo kradite sto mozete vise ali se i utalite sa nekim iz vrha politike
hahaha godina ... e yebbem vam SDAovsku materešinu
Sramota... godinu dana za par miliona maraka stete budzetu! Ovako samo podsticite narod da pljacka jos vise i ne da ne shvaca sudstvo ozbiljno ! Jako podsticajna kazna za kriminalce i buduce narastaje kriminalaca !
jel ovo Golfa 2 vozi haha
jedan je kemo causevic,bivsi pulen sda,covjek ojadio drzavu sto miliona i slobodno se setka po ferhadiji
Sad će opet svanut zatvorenicima koji s njim služe. Naime, svojevremeno su on i Zijo Poljo na Kozlovcu dovodili čak i kurve, karali ih u upravnikovoj kancelariji. Hrana stizala direktno iz Sidinog motela Park. Ima se, može se jbg!
Ajde sad kemi causevicu neka leti glava do buća potoka
Taman da na miru pročita knjigu - Halal vodič do zapanjujućeg seksa-
a na kome ce praktikovati teoretsko znanje ?
@Destroyer5 ahahahaahahaahhaha jah..........tesko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pih, pa toliko dobije nana koju treci put zaredom uhvate da kod Socijalnog prodaje neke gluposti na kartonskoj kutiji od cipela....cuj dobio godinu!?...odnosno to ce biti sedam mjeseci...koja je to pravda?
vidi ga na sta lici hahhahahhaha
36 000km vec spremio..i nece lezat ni dan..zeno spremi veceru i sexy ves eto me doma
To sada znači da će Čauševic dobiti 12 godins.