Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pašče huška sirotinju (jer sirotinja ratuje a oni pobjegnu u drugu drzavu ili se sakriju u trezor) na nacionalizam a da izbije rat bio bi ispodpodrumas ( iskopao bi podrum ispod podruma). Ovakve treba odmah koknuti (politicare sto furaju sirotinju da misli o ratu, huska narod) ako dodje do rata ( Na sve tri nacije mislim). Čim prvi metak napusti puscanu cijev, njeg odmah koknut.
Intelektualne gromade Srba u BiH.
Joj jada od naroda u piq.materinu.. ako vas je zapalio ovaj jado, nadjete lika i ocitate mu bukvicu.. u tuzilastvu sjede isti ili gori od ovog kloca.. sve cekate da neko drugi uradi vas posao, uvijek i u svemu. Treba vas qarratii jos vise, hebem vas glupe..
Polumrtvi posrbljeni genocidni gad!
Eto sta uradise sebi Bosnjaci. Jos uvjek mogu da ih psihicki gaze, omalovazavaju, da im ismijavaju mrtve. Al to je zato sto su repa bez korjena. Ni politicara, ni umjetnika, ni akademika. Obicna raja koja koja presipa iz supljeg u prazno po kafanama
pitaj Garasanina i maticu srpsku iz 1825 ko je bez korijena ahahahaha https://dialogos.ba/2017/11/09/matica-srpska-1825-bosnjaci-zive-izmedu-drine-vrbasa-save-dalmacije-i-huma/
Frizerka još nije uspjela povezati rečenicu od 12 riječi.
Sta imaju provjeravati kad je Vasic napisao ono sto Dudko i Kucic nesmiju javno da kazu.
Sedam dana vrse provjere? Nece se ni za sedam godina nista promijeniti, sve dok nebudemo imali pravnu drzavu. Najbolji primjer su ovi komentari ovdje. Ovaj maloumnik Arkan i ovaj /rbihseserenarsihb87x, obadvojica bi trebali da budu banovani i prijavljeni. Pozivaju na ubistvo, na mrznju i na sve najgore a mi to fino pratimo i nikom nista. Gade mi se takve nakarade!
Pa sta rade nasi tzv političari?? BAKIREEEEE haj sto Radoncic se nista ne oglašava ali ti koji si u predsjedništvu??
cekaju da obrise pa da kao nema dokaza
Još se kurči namjerno ostavlja tvit... Ne mogu vjerovat
Nacionalistima na vlasti (SDA, SNSD i HDZ) samo odgovaraju ovakva predizborna podgrijavanja mrznje i netrpeljivosti. Oni ne kaznjavaju nego podrzavaju ovakve kao sto je Vasic. Zato ih treba kazniti na izbotima.
U bosanskom zoloskom vrtu nista novo ...
I tuzilastvo cetnicko ??
pa šta očekujete kad je na čelu SIPE Srbin