Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pustaj da mi je majkaa!znaci ne moze!
pa sta ce ljudi , mozda nemaju para, dje ce? Nek udju al nek se pridrzavaju svih mjera? Na kraju krajeva moras po Zakonu, ako je ispravno ono sto sam negdje procitao.
ne vracajte se sada debili jedni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Riječ je o planinarima koji su došli 10. marta da bi se popeli na najviši vrh Španije .... CUJ OVO? MOLIM IMENA MAGARACA I NARAVNO NEKA SE SNALAZE SAMI. ONI 10. MARTA OTISLI U SPANIJU?
@gooUser1584526943 jel pametno? Nije! Treba li ljude pustit da umru na ulici u Spaniji, ne treba. Bolje da dodju legalno odkampuju pored aerodroma period inkubacije, nego da se snalaze ilegalno i zaraze jos 100 ljudi.
@gooUser158452 bravo 6943
Razapni sator ulogoruj se i uzivaj na planini para imate hrane vam nece faliti jer da vam sta fali nebi ojnali po planinama.vamo se ne vracajte uopste neka vas tu sa gringosima la espanjola.
Ima nas koji hocemo i iz Italije da se vratimo
U jeku epidemije otisli da se veru po planinama. I sad jao, kuki, sta da radimo... More mrs u neku stvar materinu...
Prosjecan covjek je u fabrici radi da zaradi ovi hladili dupe po planinama spanije imaju oni onda i previse cim mogu planinarit iz hobija.
Mitraljez i u glavu
Koji cete k.vana mislite da cete pobjeći od Korone
Bravo pusti idiote da dodju vamo
Sigurno su na planini ufatili koronu.
Ono se sad islo penjat!?
Sad ce u sator
10.03. se znala kskva je situacija u svijetu. Nek se popnu na najveci vrh Tenerife i uzivaju u prirodu! Treba njima oduzeti drzavljanstvo da se i mi rijesimo polako debila.
Sad bi u Bosnu jeftinije lijecenje, tako ti je kad se radi na crno
sjedi dje' si ni za dje' se nijesi
Sjedi gdje si
Neki naslovi su nadrealni