Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom na iznos od skoro 170.000 KM koji iz budžeta mjesečno primaju razni članovi porodice Šefika Džaferovića, dopredsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH i jednog od kandidata SDA za člana Predsjedništva BiH, jasno je da se isplati biti u nekoj rodbinskoj shemi s ovom porodicom.
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sto lijepo drzite korak sa svijetom kad treba pare uzimat i .ebat narod ... a u svemu drugom qrina
Ovako cemo moja beba i ja
Sebija, ti si masina i zasluzujes nasu podrsku.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
svasta dobro... novi nacin izrazavanja neki
Ja kako vidim Booookir je u pratnji Sebije, ide za njom kao kakav kokosar.
"Napravila sam svasta dobro".... vokabular i izrazavanje na razini nekog mesara a ne akademskog gradjanina.
Sebija u pratnji Bakira Izetbegovića: Očekujem pobjedu, napravila sam svašta dobro, izmedju ostalog, kupila sam jebeno dobre torbice i bas fensi kisobran. Cijena: sitnica.
meni se cini da je bakir u pratnji sebije ipak
💫✨ Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #ijasamiskra
U Guzi iz Tuzi je snaga Princa Kuge i njegovog naroda. Zato je Guzi iz Tuzi već načinjena tuta u Parlamentu Velekvislingove FBiH. Smrt Velekvislingovoj FBiH! - Živjela Bosna i Hercegovina! Smrt Velekvislingovoj RS! - Živjela Bosna i Hercegovina! Živjeli bh-građani, bh-narodi, bh-društvo i bh-država!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 #mislislisvojomglavom
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Sebija, pitu razvuci, pobijedili ste u 24% ! Čestitam!
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #pravipredsjednik