Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elena Causesku bila je rumunska političarka i žena rumunskog diktatora Nikolaja Causeskua. Od 1980. godine je bila zamjenica premijera Rumunije. Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj!!!
@Oktobarska075 omražena je samo vama FGR i komunjarama koji ne podnosite svoj narod
Mrze me zato što sam žena od Sultana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U svim normalnim drzavama gospođa bi bila ginekolog i to je sve. Samo u Bosni vlada dinastija i pohlepa. Kako od vaših plata kupiste imanje na Poljinama?
Konačno i ona dosla na red. Ne znam da li joj je ostalo još nešto da uništi.
I Seka došla na red
Farsa obična,kao i za Fadila i Fikreta
Ona je trebala davno da frkne sa mjesta direktora, jer žena sve uništi. Umislila je sebi da je jedina i sama.
Samo da ne bude pritiska na tužilašštvo od strane SDA!!!!
Aha reči ce sto posto kako Bakir stoji iza nabavke respiratora.Dajte više narod je sit više gluposti
Nigdje u svijetu nema profesora Univerziteta sa prosjekom 7.32! ……Samo kod nas, pa zato nas nema na Šangajskoj listi ni među 1000 univerziteta!
Zna se ko okreće antenu, a ko govori valja, ne valja :)
Ja ruzna stvora matero mila
Koliko bi bilo smrtnih ishoda zbog Korone,da se Prof.Sebija Izetbegovic nije na samom početku pandemije ko lavica borila da KCUS blagovremeno i na adekvatan način odgovori na zbrinjavanju i lijecenju pacijenata.Mozda bi mnogi voljeli da se ponašala kao sto se sad Ismet Gavrankapetanovic ponaša nonšalantno,a vozovi prolaze pored njega.
Donacija iz Emirata razotkrila je da je car go. Odnosno da je tuzilastvo, kroz populizam i slusanje nalogodavaca, a uz svesrdnu pomoc Nenada i Klixa, isforsiralo istragu i tuzbu. Na osnovu podataka o donaciji 40 respiratora, najniza moguca cijena respiratora je 70000km. 100 reapiratora kosta 7 miliona, plus pdv, carina, prijevoz, rabat... A tuzilastvo tvrdi da su ukradeni milioni...
Sebija iza rešetaka ako Bog da
Usro se sudija
Moze li jedan respirator preko stele? da nije puno preso.... Imam uputnicu,a i narucen sam.
"Sultanija nije kriva" reče Bakir i priključi se na fejk respirator !