Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEBIJA-ELENA IZETBEGOVIĆ-ČAUŠESKU! ☝️
POZDRAV ZA SVE DOŠLJAKE KOJIMA JE NOGA REAGOVALA KO DVOKOMPONENTNO LJEPILO KAD ZAGAZIŠE ASFALT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@TurskoJeSveDoBeca doslji mozes doci pa ocistit ulaz i dobices fin džeparac. posaljes seku kupim joj kredita, lak za nokte a i keksa ti po njoj pošaljem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pozdravio te Josip Pejaković iz Minhenske bolnice. Kuka sto ranije nije pročitao ovaj članak da se '' kod kuće '' operise a ne da ide po bijelome svijetu za zdravstvo.
Pozdravio je Robert Prosinecki koji iz Zagreba dolazi na operaciju u Sarajevo a moze da bira bil9 koju svjetsku kliniku od svojih para a ne da prosi kao Pejakovic
Slijepo crijevo ne bira grad. Ili odmah ili umri. Raspitaj se malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znali ta zmija koliko je ljudi poslala na onaj svijet sa ovim njenim menadžerskim glupostima?
Divi joj osmijeha. Ona naprosto traži da je krampom u čelo pukneš
Ma malo je neduznih u nasem zdravstvu i zato se navijacki ne svrstavam niti na jednu stranu. Ali sazvati ovakvu konferenciju sa radnicima iza ledja, ne mozes vidjeti niti u nekim diktatorskim sistemima. Hvaliti se nekim pokazateljima, a svima je jasno da je stanje u zdravstvu katastrofalno. Ljekari odlaze, umjesto da se uvode nove vrste zahvata, sve je manje zahvata koje mozete raditi na UKC vec vas salju vani, vrlo cesto nema materijala, odnosno morate ga obezbjediit sami, itd.
Ocito da se supruga ukljucila u kampanju predsjednika SDA. Nakon duzeg odmora i pauze, Muniri i ostalim sljedbenicima se nakon visegodisnje pauze opet objavio Mesija. Ruke podignute za njega imaju svoje opravdanje. Pred Allahom dz.s. i narodom.
What a fucking cunt. Brain surgeons in Sarajevo are earning $700 euros a month while this bitch and her clan is living lavishly.
Lako je provjeriti čiji su članovi sestre kojima je priznata škola
Sve je iscenirano i svi su morali doći.Nema ljubavi u strahovladavini.
Njoj državu u ruke, tek dad bi imali ogroman manjak kazneno popravnih ustanova. Fanatičan radnik i borac...
SEBI ZA PREDSJEDNIKA VLADE NEK USTEDI KOJI KM
pun amfiteatar zadovoljnih lica vidi se da su na silu tu
Jeste liječeno - koliko je izlječeno, koliko je moralo iz svog Džepa da kupuje lijekove i ostale potrebštine za liječenje i još mnogo toga.Nego kupi prnje dok još možeš! Za neki dan nečeš moći ništa baš!
Skup PODRŠKE na račun PORESKIG OBVEZNIKA !!! Za vrijeme RADNOG VREMENA !!! A PACIJENTI ČEKAJU !!! A što ih je NAHVATALA !!! Pun AMFITEATAR !!!
Sebija nikako da skonta da KCUS primarno treba da lijeci ljude, a ne da smanjuje troskove naustrb pacijenata.
KRALJICAAAAA
Aallah najbolje zna,al ja joj vjerujem