Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena je bila član SDA prije nego se stranka formirala. Biser decenije. citiram: "SDA je ogromna stranka i ja sam njena članica još i od prije njenog osnivanja." još veći je biser "da jedan ode a dva se rode", to se definitivno ljudi rađaju kao članovi stranke, a tome smo se nekad ovdje raspadali od smijeha...
Ta je smiješno :) kad može Hasanović biti rođen u sda što ne može Sebidža :D
SRAM TE BILO,ETO KOLIKO TEBI I TVOM MUŽU VRIJEDE LJUDI,ZATO BOŠNJACI ISPAŠTAJU!
I Marija Antoaneta je svojim podanicima rekla "Ako nemate hljeba jedite kolače". Oholost ne vodi dobru.
i ja bi da malo promjenim stolariju :)
rode, rode al na racun drugih haj se vise okanite politike i skinite se ljudima s vrata kolko ste nas sputavali djavla ce BIH u Evropu s SDA 😑
Jedan ode, dva se rode.... Jel ovo iz licnog iskustva? :D :D :D Vi ste, Sebija, i licno, a i kao stranka, prnuli u cabar. Noge vaseg ENV tronosca su danas toliko klimave da je samo pitanje vremena kada ce jedna puci. A kada pukne jedna, znamo da tronozac ne moze stajati na preostale dvije noge. Handrite nas vec skoro 30 godina, cim ste nastali otjeraste nas sve u rat, a onda nas i nakon toga nastaviste svi zajendo handriti vec 22 godine, pa...sto je previse - previse je.
Sebija najedi se govana i razmazi ih fino po kriski. Sotona koja zivi od tudje muke si ti i tvoji sto ti zanose sise u krivini. Ako neko napusta stranku to znaci da je povjerenje i rad te stranke dotakao kriticnu fazu, o kakvim ti ormarima i krecenju pricas, poredjenje ti je retardirano. Kada budes ti, tvoj muz i ostali novokomponovani bogatasi iz SDA mogli prikazati odakle vam nekretnine, bogatstvo i ostalo preseravanje onda se mozete nazivati demokratskom i transparentnom partijom.
Sta ovo hoce da kaze... da se valjda svaki Bosanac i Hercegovac islamske vjeroispovijesti tretira kao clan SDA od rodjenja sve dok se neodluci da je napusti..
Jedan ode dva se rode! To je za nju samo broj! Kakva bahatost...
Dzaba ih radjate odoste ti odose u smece istorije a vi u zatvore
Iskreno, ne znam više na koji način SDA i aktualno vodstvo može lagati vlastite članove, a kamoli narod ... i umjesto da se bave radnim mjestima , kreće dobro poznata hajka protiv hrvata ... a srbima naravno ne možemo ništa ...
SDA je žalost ovog naroda, imaju toliko poluga vlasti a pojma nemaju. Postavljaju na ključna mjesta najbezveznije kadrove, mladomuslimanska genetika se očito istrošila i nema dovoljno rodbine. Da su imali imalo pameti davno bi spoznali da je feudalizam propali koncept koji obitava još jedino u afričkim plemenima i na par pacifičkih ostrva.
Bila članica stranke i prije njenog osnivanja ?!? Ova je pukla ko zrela lubenica
Cut off one head, two more shall take it's place... HAIL HYDRA!
Jedan ode, dva se rode a vječni Izetbegovići su uvijek tu: jadna nam majka!
Prosli put rekla da si izlaze iz bolnice sretni i zadovoljni a sada da jedan ode dva se rode ... na kojim je ona ba drogama? Tezak slucaj.. Ni dr. House joj ne moze pomoci.
vještica jos jednom pokazuje da je vlasnica sda bande i da gura riđana u fotelju zbog svojih kompleksa