Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE STRASNOO ..Ovakvu izjavu dati nakon svih afera i skandala samo moze umno poremecena osoba! Nedo bog nikome!
@biggggbossss Bezobrazno, bahato i teško joj na Dan polaganja računa. Možda nije direktno odgovorna, ali ovim bahatim izjavama ne čini ništa korisno ni sebi ni nama.
Evo samo za podsjećanje. BiH je 4. na svijetu po umiranju od korone na 100 000 stanovnika. Od nas su samo gori San Marino, Belgija i Slovenija. Kad se uzme u obzir da nas nema 3.5 miliona nego manje od 3 miliona onda smo daleko najgori na svijetu.Takođe kad vidimo starosnu strukturu umrlih najgori smo na svijetu.Ova stuha je iznijela podatak da je 16% onih koji su imali koronu i završili na KCUS-u završilo smrtnim ishodom. I sa čim se onda hvali?!
Klix fakat zna sliku odabrati hahaha
Kad te vlast (citaj SDA) nasilu postavi da budes direktor a jedva fakultet zavrsila sa puno mahana, osvetoljubiva,umisljena, koja ne dolikuje jednom medicinskom radniku, narod zamrzio ovu stranku zbog njenog papucara i krupcije koja god vlada u ovoj stranci.
Gle ti face i pogleda sve se da procitat ko gleda
Mogu mislit kako ste dobri bili tesko tome narodu koji vama doze na vrata da im pomognete
Cuj bolji od bogatih zemalja??? Po cemu gospodo ste bolji ? Po kradi, koju praktikujete vec zadnjih 20 godina.
ti si bila najbolja... noooooot
ona je ocito na nekim drogama..sumnjivo, neko mora provjeriti dali je neko uzeo opijum iz bolnice
MRŠ
Ejvala Sebi-ja, kako si dobro radila tako te božija ruka nagradila
Usta moja hvalite me. Ima li rahmetlije kojeg nije ona lijecila?
Nikome ne mislim zlo ALI TEBI STO MISLIM RIJECIMA SE NE MOZE OPISATI.KOMADI MESA TI OTPADALI SA TIJELA A NE MOGLA UMRIJETI
Oni SDA respiratori su bili od velike pomoci sto ih nisu aktivirali jer da jesu mnogo manje zarazenih bi citalo njene cestitke.
Drzzztese Krajisnici! Sabiru drugu smjenu specijalaca.Nece niko da vas tuce, osim SDA botova uhljebljenih u OSA-i, Federalnoj i Kantonalnoj policiji.Krenulo je nesto iz SBK i iz Saraj'va.Ceka se kantonalni specijalni odred iz TK, sastavljen od povratnika koji su bili pod suspenzijom, naravno mislim na policajce.
Kraljica neprikosnovena.Zaista jeste.Kraljica je neprikosnovena.Prekucala je sve👏👏👏
Jel' posao ljekara da liječi ljude? Jes'. Jel' Covid bolest? Jes'. Pa o kakvoj crnoj prvoj liniji govori ovo strašilo!? Koji apsurd!