Komentari (570)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuješ kučko, ako ima vlaha umješani u ovo hajde prozovi ih da se i njima sudi ali pusti te šuplje " zašto svi bošmjaci" Zato što su kradljiva govna ko i tvoj čovjek.
Ma ocito je da SDA puca po savovima. Afera Sarajlic i raskol sa Efendicem, Campara svaki dan prica mimo stranke, Zukic persona non grata u USA, afera respiratora, itd. Naravno da moraju baciti na ugrozenost i biti puno agresivniji. Ja licno mislim da je SDA ovako jako digla glas, ne zbog Novalica kojeg bi prodali za 3 stoje, vec sto je oko nabavke vjerovatno dosta pitana i Sebija, pa je strah da se ne dodje i do nje.
Pitanje za Klix: Kada ce te poceti istrazivati kriminal u Aluminiju?
Pa hebev vas sviju vas iz glavnog grada koji ste protiv nje. Pa ona vam Sarajevo krasi kao cvjet na livadi.
https://youtu.be/B1NJ05O-Uzg
Bakir Izetbegović / Izet-bega Jahića (pravo tj. jevrejsko ime: Bäker Jahwetz ! ) - pravi izdanak jevrejskih haračlija Balkana, manjine od 0,2% koja vlada nad 99,8% starosjedilaca - kao i Fadim Neuwald, Radwan Weisskopf, Millord Dodik, Młodek Iwan, Dragon Mick, Zoren Teger, Denister Swist, Dragon Chowis, Perla Turk, Dragon Kalin, Meierkop Schar, ... https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
Koje licemjerstvo kada neko ko zaobilazi zakon, poziva na primjenu zakona! Ona je direktno naredila Novaliću da omoguću Fikretu Hodžiću nabavku jeftinih ventilatora za skupe pare. Pošto su telefoni i drugi važni dokazi nestali, Bakir zaprijetio, reis Kavazović se još jednom obrukao, evo nam heroine da laže i obmanjuje!
Pokvarena i zla zena....
svasta ...
Baba Sebija
Ponekad se pitam, da li su ovi ljudi u vlasti svjesni kako će sve ovo na kraju završiti? Rumunija, 1989. godina - Nicolae Ceaușescu
@skodilak - Biće još mn0go gore!
zato sto su govna korumpirana i samo sebe gledaju. uhljebi obicni
hebem ti mater bosnjacku vise....i meni je mater bosnjakinja da me se pogresno ne shvati...al jel dosta vise toga ugrozeni '' hrvatici bosnjacici i srbcici'' hapsi govna 2020 je...
Istragom su obuhvaćeni samo Bošnjaci zato što su se dotični tako izjasnili, a logično je da su Fadil, Fikret i Fahrudin Muslimani a samim time i Bošnjaci. Da se jedan od njih kojim slučajem ne Bošnjak onda se ne bi sudilo samo Bošnjacima. Istražuju se i druge nabavke možda bude lopova mimo Bošnjaka. Respiratori su isključivo u nabavljeni u režiji Bošnjačkih lopova, da li su neki nesvjesno uletili u igru to je druga priča, imam osjećaj da će Fikret propjevati.
Bela ladja..
da smo ozbiljna država i SEBIJA bi završila u PRDEKANI..................
Ovo mi se gadi! Cisti sovinozam i nazizam. Fuj! Pa zar je vazno lo je i sta je kad je kriminal u pitanju... sad i po nacionalnom kljucu i to treba dijeliti??? smece!