Komentari (651)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sebija, kad ukines zdravstvo, rijesices se čitavog duga. Mislim da je to tvoj cilj
Hahaha, najjači si, bravo
covjek nema nista protiv zavodzenja reda,i discipline,koje kod nas nikad nije bilo,pogotovo u zdravstvu,,ali ako je ono odnos pacijenta i doktora koje sam ja juce dozivio na pregledu u neurohiruskoj ambulanti,onda smo mi zaostali naredni 100 godina,,prozove mene dr ja usao sjede on i jos jedna dr,i sa vrata pita sta te boli na sta se zalis,niti imas gdje da sjedes,niti je njega briga mozes li stajati,jednostavno pregled sa ulazni vrata,nema pacijent gdje da sjedne niti su me uopste pogledali,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
žena jeste fakat stala u kraj javašluku gore u bolnici....ima tu posla za još tri sebije....zdravstvo nam je srednja žalost...samo ovakvim rezovima se može nešta postići....istina je da su privatno oridinirali većina doktora gore....sada malo morgen....možemo je mi voljeti ili ne žena je mangup...
Sami botovi na komentarima. Pokušavaju ovu da dignu u nebesa, i provlače kroz komentare poruku da će se ona kandidovati poslije bakira.
milion maraka od turske staje sa400 hiljada km
kcus je dobio milion pomoci od turskeu sta je potrosila 400 hilj. km
Nisam ljubitelj Baketa i elite,ali Sabiji kapa do poda ako je tacno da su sredili javasluk.
Napokon neko kao Sabija,istinski profesionalac sa petljom.Sarajlije je trebaju maksimalno podrzati da se stane u kraj,papcima i dosljama.
Sabija samo naprijed!!!!Sabija for president!
gospoda... nama bez cvrste ruke nema napredka. puna podrska.
Od cijih para?
kad vidim komentare, nije cudo sto bake pobijedi na izborima, hebali vas izmetbegovici
nevezano za vjeru ovo sto pisem , nije bitno jeli ona muslimanka ,srpkinja ili neko treci , nisu bitne njene price o vracanju dugova ili napustanju doktora ,lopovluka krada itd. bitno je kako je pacjentima svih vjera kad dodu po pomoc ,njima je najgore i najvise ispastaju ,svi imamo ili cemo nedo bog imati nekoga da ce mu zatrebati pomoc ,zato po mome misljenju ona je SLJAM OD ZENE i treba neko ko nece privlaciti medije vec se prihvatiti posla i pomoci ljudima kojim zaista treba POMOC
Iskrene cestitke, samo naprijed! gdje jos ima da doktor dok radi u bolnici zapravo upucuje pacijente u svoju privatnu ordinaciju.. ili vise od pola radnog vremena nije na radnom mjestu a prima platu.. ili posao u bolnici ili privatno.. ne moze vise i tamo i vamo.. Jos jednom svaka cast.. 60+ miliona duga sanirano u jednoj godini, jos malo i onda ce biti novca da se ulaze u medicinsku opremu, naravno i osoblje.. treba ljude motivisati/platiti i drzati odgovornim.. sve pohvale!
Ova Bakirova ljuta na ekavicu, a da nije ekavice zvala bi se Sjebilja
zato rade ljudi sa osnovnom skolom i svski drugi pacijen umire
Eh koliko izrečenih folova :) da ne kažem laži :D Tačno da je neke stvari dovela u red ali halo ba.....ukidati kompletna odjeljenja,nema ničega,ne rade se mnoge pretrage,operacije? Preko leđa pacijenta? A uzimati lovu....bo dan tj krevet 200 KM? Pa jb nije hotel Ritz :) I uštedila? Jeste! I mnogo više nego što kaže. Sa leđa pacijenata i sitne buranije ( robova) . Mrš! Jednog dana će i tvoji marifetluci u UKCS isplivati.
Kako je samo obrve istetovirala :D