Komentari (482)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ako dobije povjerenje građana, gasite svjetla odmah i pakujte kofere. :)
Mene samo zanima hocemo li konacno dobiti diplomu na uvid? Cisto da sira javnost, koja joj sve inace placa, dobije na znanje postoji li i je li validna ta fantomska diploma?
E moja Sebija., tebi je najbolje bilo da si ptvorila ginekolosku ordinaciju i radila svoj posao.Kad si vec direktorica UKCS daj nam bolje uslove u bolnici posteljine se raspadaju, sestre ti hodaju u otrcanim uniformama i puno nedostaje stvari za njegu pacijenta na kojima stedis.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Šta ti god zatreba na Kliničkom (posao, liječenje, praksa..) svak' živ u Gradu će ti reći "zraži vezu kod Sebije". I sada ona nama priča o poštenju i zakonitosti rada. Draga Sebija, čaršija zna (nooorod zna) i ako vaša SDA dobije većinu u Kantonu, ova država nije ni zaslužila više od propasti. A to za spektakl? Pa mi to u vašoj režiji gledamo od rata pa naovamo. Šta nam je ostalo od države. 25% teritorije i vaše ublehe.
Koja budala će njoj dati glas???
Treba ona ici u Zadrugu mozda je neko i pogleda i mahne i tako...
Gledaj ti samo psihopatske njuške Kako ima obraza lagat ovako kad svi znaju da su joj diplome nelegalne?
Nemojte zamjeriti . Ali Sebija je na prošlim izborima dobila najviše glasova u Državi. Tako da je sad neumjesno reći da neće proći u skupštinu. Čak se je prošli put odrekla mandata zbog obaveze u kliničkom centru. Tako da ovi što pakuju kofere ako dobije mandat .Slobodno se mogu početi pakovati kratko je vrijeme do izbora.
Jedna nebitna i anonimna osoba, za koju se ne bi ni znalo da nije bilo rata, niti za nju, niti za sve ove Random likove u politici, u Jugi bi bili nebitni, Tito dragi vrati nam se🌺🌺❤️❤️
Ako SDA pobijedi, Bosna se mora raspasti, ne na tri nego mnogo više entiteta. A ovaj što spominje Živinice, tebi će biti tamo u dolini mumijevih (sarailabadu) glavna sebija, vi ste je i doveli uz živkoviće, Tuzlanski kanton će krenut u samostalnost, vjerovatno nam se i Zenica pridruži.
Jesul jos otvorene granice za njemacku ?
Zavrsice fakultet?
Ista svita, samo ih ostaviti nek se sami sa sobom svadjaju.
Vidi se da gleda zadrugu
TUGA
drugim riječima, uvodi se nova metoda mučenja - "Sebija na sjednicama skupštine". Kim Jong bio ti pozavidio i rado bi da uzima lekcije od tebe...
Bosna i Hercegovina sve brze ide prema propasti i raspadu....sistem se vec raspao jer ovo nema u pm vise doktorica kupljene diplome....skandali na svakom koraku....malinarski respiratori...a narod ko .ebe i treba da se raspda ubise je ovi uhljebi...i opet kazem Bosna sapatom pade
Gledaj botoksiranih zvalja. Sebija, ti si odron, i za UKCS i za Sarajevo i za drzavu. Treba joj naci pandan i svaku sjedicu joj infarkt priredjivati.
Ova guska ako udje u parlament a sve su sanse da hoce navijam da se Bosna raspadne ne na 3 dijela nego na 1003 dijela!!! Neka svaki NJEZIN i NJEGOV Botina imaju za sebe svoju mahalu i kanton!!! Nadam se da cu biti hiljadama kilometara daleko od njehove vukojebine hebo im pas mater!!!! Fujjjjjjjj