Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo realna presuda Kurz, moja raja je nestala u BL..Sad sa drvosjecama moram da zivim koji ga jos gledaju kao heroja..Sramota!
Štrahe na aparatima, miljenik srpskog zivlja u Austriji.
Sratko Smradić
Haha cuj u savladavanju proslosti, a 90% srba bi sutra ponovili sve isto da mogu. Mladic im je heroj i uzor. O cemu pricas Kurce? Zamisli da su Njemci 20 godina poslije Hitlera ostali jednako radikalni i da se nisu ni milimetra distancirali od njegovih zlodjela. Jedno je zivjeti u evropi, a drugo sa srbima.
Pampers , Hugies itd krmak ce dobijati od gospodina Kurtza na peskes :)
sto va ga genocidasi qurc slozi...
Sada ih treba tuziti u salzburu kao sto su to ucinile hrvatske civilne zrtve. VLADA Crne Gore u narednih deset dana mora isplatiti odštetu po tužbama više od 200 Hrvata koji su bili zatočeni i mučeni u logoru Morinj u Boki kotorskoj 1991. i 1992., javljaju u srijedu crnogorski mediji.
Čuj kurza i ono nešto kazalo.
samo vas je opalio po pichki
Ovaj kaze sve sto i Vucic. Ko koga kopira?
Kurc poručuje ratku da će ga posjetiti u ćeliji...
mojKurče ne trebamo mi savladati prošlost već srpski fašizam i srpske herojčiće
i tako fašista protiv fašiste
Srbi su za sve krivi sta vam je i tacka aman,Muslimani su jedan divan narod i ceo svet ih obozava,i oni su se samo igrali klikera u tom ratu,i ni jednog Srbina nisu ubili,igrali se klikera.
sta ce muslimani prepali se kad su čuli kakave srbi heroje imaju hahahahha
Srbi su za sve krivi sta vam je i tacka aman,Muslimani su jedan divan narod i ceo svet ih obozava,i oni su se samo igrali klikera u tom ratu,i ni jednog Srbina nisu ubili,igrali se klikera.
I nakon izjave Sebestijana Mladic voli Kurca..