Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ova inda gori ja sam njen glasac :)
INDA HANDZIC INDA HANDZIC INDA HANDZIC
Ma Handzicka kraljica
Gledam ekipu na slici i znam da ni Konakoković ni Zukić neće glasati za SDA kandidata. Tužno, al licemjerstvo je čudo. Zašto radite stvari formalno, zašto ne priznate da tako ne ide???
Čovjek koji može nešto korisno napravit kao načelnik. Ko poznaje njegov rad, zna da boljeg ne možemo izabrati.
INDA UZ TEBE SMO
Ko god je bio zadovoljan sa politikom od posle rata pa do sad nek glasa i dalje za SDA
07 oktobra SDP propada u Centru definitivno
džiberi!
A gdje su vam radeljaš, zeković, jurička, vajzovićka, čardžić i pećana na skupu imali ste još praznih stolica u ovoj malenoj sali BANDO LOPVSKA. KONAKOVIĆ JE NAJVEĆI PAPAK NA SVIJETU
cuj veliki broj ljudi. dosli kandidati o poveli jos nekoga od familije i jedva napunili prostoriju od 25 kvadrata. SDA propali ste skroz.
jeli to onaj Srna sto je izudarao komsinicu pa osudjen. e ako nam on bude nacelnik nahebali smo.
moze svak samo ne oni iz sdp-sbb braka.lagumddzija obeco mjesto ministra sigurnosti radoncicu haos-ludnica.a mozda da postavi keljemendija za ministra policije . katastrofa.
Sta vam je ljudi? Niste ni culi ni upoznali gospodina Srnu da pricate tako o nekome. To je jedan skroman covjek koji treba nama u Centru, dosta je bilo ovih istih. Sto se tice Inde, poznajem je 10 godina, cura je za cistu 10,predivna osoba. Edin je takodjer dobar i skroman covjek.
Svijetlo sive carape na crno dijelo....hrkljus!!!!
a ko je tebi rekao da ćeš biti uopšte načelnik