Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja,šuplje majko moja...
Lik nafato par miliona kroz malverzacije s nekretninama i pogonima, zivi ko bubreg u loju, u svim poslovima opcine ima svoj procenat, a drugoga bi naguzio da se bavi poljoprivredom. Kakva crna poljoprivreda, vazda bila zadnja grana ekonomije i nesto cime se narod bavi iz nuzde.
Mafijaš pravi potporne zidove
ALije ipak ovaj Džafić mnogo bolji od recimo Omerovića koji je suprugu zaposlio da mu bude savjetnik (SDA Kadar).
Ako je i pola od ovoga tačno onda je to za pohvalu. Posebno je vrijedno pohvaliti što se odrekao službenog automobila, goriva, vozača i sl. i to je putokaz i drugim načelnicima i javnim slzžbenicima koji bezdušno grabe svaku marku, i harče državu, Pored nedostatka posla ljudi odlaze jer ne vide perspektivu, krade svaki službenik što može i koliko može. BiH je bogata zemlja samo treba raditi i pošteno upravljati.
Dzaficu hoce li biti sta od pompezno najavljivanog Crystalica.
Budućnost Kalesije je u Švicarskoj i Njemačkoj (Ionako tamo živi više od pola žitelja Kalesije). A o poljoprivredi na onoj neplodnoj zemlji Sprečkog polja je bespredmetno pričati. Zato ti proizvodiš metalne otkivke?
@Mirsoamerikanac neplodna Sprecka dolina? Haman da si promijenio tabletice.
klixe bilo bi korektno da vam ove politicke uhljebe i članke o uhljebistanu i neradu idu u promo sekciju dole jer vas očito oni plaćaju debelo pa samo o njima pišete a čitaoci bi bili sretniji da im manje kockaste glave stoje na naslovnoj
I nije ni zasta drugog. A Dijasporu opstine kalesije itd kad upitas odaklen su,Kalesija..A ono Rainci Teocak itd...Nije ni cudo da ih zovu Seljacine ali ne rad poljoprivrede jer to je vrijedzanje Poljoprivrednike.
budžet opštine 11 miliona, a ono što je vraćeno građanima jedva milion. na šta ode onih 10 miliona ?
Sve je ovo tanko. Hvale se minimalnim stvarima.
hhahhahahhaahahhahaahhaahaahahahahahahhhaahhaaahhahaahahahahahahaahhahahaahhahahahhahahahhahaaahahaahahahaja..... Oj balvana..
ma zapjevaj onu Tuzla, Zvornik, Kalesija blizu i put rezervne nam domovine EU
Kasnis zemljace 20 godina .....program .... niko nikom ne vjeruje vise ...👍 uspjesannn 1000%
Šta će im plata, kada su im ruke u budžet do lakata. Moji kalesije žaliti će te dan kad ste "biznismeni" izabrali.
Svaka cast, kod nas nema takvih ni jedan promil politicara