Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da uhljebimo penzionera Stjepana i onda mozemo raditi sta hocemo gradjanima Kantona Sarajevo. Vas Suad
Haj uvlakaci SDA ne ser...ite...cim nesto krene u drzavi nadje se neko da to popisa....bar se nesto gradi u drzavi...ljudi imaju posao....vama je bitnije da drzite fotelje, a narod ko j.e..
Što bi SDP poslušnici bili imuni na uzimanje love, pa nisu oni pošteni komunisti, oni su socijalisti haman što i nacionalisti u kapittalizmu.
narode skontajte da da ovo sto su oni sklopili posao s Turcima izlazi najskuplja dionica cak skuplja od pojedinih dionica u Alpama koje su bile Extra zahtjevne. U pravu je SDU to treba ispitat i vidjet cete SDP-ovu pljacku stoljeca
Karic je napravio vise autoputa za 2 godine nego ovi za 17 u tome je problem cjena bitumenke je porasla 60 % goriva 50% itd. normalno da ce biti skuplje
Ka.ric je zna se, uzeo pare i za sebe iivdam.ira, ali i za zla.tka. Živi bili pa vidjeli, nadam se da će jednog dana proraditi prav.na drž.ava u ovoj zemlji, i da će se prei.spitati i ostali tenderi vezani za izgra.dnju auto.cesta, napl.atnih k.uć.ica i osta.log.
Ništa ne brinite uskoro će opet SDA i ovi njihovi sateliti doći na vlast i toliko od gradnje autoceste. Opet će biti poslovi sa kompanijama kao SCT, uzimanje mita za svaki posao i izgradnja 2 kilometra autoceste za nekoliko godina. Takvi smo mi bošnje . Bolje nismo ni zaslužili.
Bravo SDU !!
Samo nek se gradi, a to ko i kako krade neka utvrđuju relevantni organi. A ovi prije su evidentno krali ali se nije nista micalo naprijed.
ja k...a i partije.... fuuj............
Samo SDP , SDP, SDP, SDP i opet samo SDP!!!
Je li to zato sto se gradi auto-put... Pa vam cudno odakle im pravo da nam grade puteve????
@linolada znam, zato i govorim, dosta mi je više ovoga zamazivanja očiju
Ne vjerujem kakve gluposti znaju pisati!!! jeedna ozbiljna partija da ovo sebi dozvoli je strasno
nemaju oni nikad nista za predloziti a ako su na funkcijama samo kradu i unistavaju pa im naravno smeta sto se radi kako treba jer tako pokazuje njihov nerad, nikad nisu konkretno nesto uradili a sad kao znaju pametovati,