Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve skupa nema fajde.ovo treba utopiti u sda-sdp +lijani i hsp-ovci.dva tri mlada covjeka izdvojiti i to je sve..miru i nermina vratititi u sdp,a komsic je kao dekan izvrstan analiticar i ne smije biti u sukobu interesa.mora odgajati djecu za sve partije. p.s. iz izjave se vidi da ce biti skromni doprinos novoj vlasti.sretno im bilo.
ja stranaka i g..... , svi zajedno stanu u jednu policijsku maricu :)))
Ma ko ste vi, idite i ujedinite se sa Zlajom jer ce te zalutati i nikada vas vise nece biti. Zlaja ce vam dati bar jednu foteljicu.
Puchim po kućama
mozete vi pricati sta hocete al ronaldo je bolji od mesija
ti opet pogresno kliknu kao i do sada
Raif Dizdarević je, kao pripadnik OZNA-e, osobno ub.ijao Hrvate sa kiseljačkog, kreševskog i fojničkog područja na Crvenoj stijeni, na izlazu iz Kiseljaka ka Visokom. Za to postoje živi svjedoci. U.bi.jena su i 44 Srbina civila. Zato me ovakvo mišljenje uopće ne čudi. Svi koji bi da Srba i Hrvata nema, osim onih par ikebana tipa Komšićoglua i Pejanovićoglua, u BiH misle isto.
vise ovi socijal demokratiju njeguju nego sdp.
Umjesto da se ujedine pred izbore, oni se kao ujedinjuju kad budu pometeni na izborima. Ovo je izgleda jedini nacin da se pojave u javnosti, jer su odavno, svi (pojedinacno i zajdeno) zaboravljeni.