Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radončić do pobjede
Ne podnosim ove stranke nastale od drugih stranaka, pa malo izmijene statut, malo logo i eto ti nove stranke. Rode se preko noci, evo i nekoliko primjera: Od SDA nastao SBB i ASDA. U TK od SBB-a nastao Regionalni tuzlanski pokret sa Šabovicem na celu. Od SDP-a nastao SDU i DF, Od SDU nastala Unija socijaldemokrata. Od HSP-a nastala Stranka pravde i povjerenja Zivka Budimira. Neka nam je dragi bog na pomoci poslije izbora.
Joj sto ne mogu ove predizborne do izbora vas nije ni na mapi bilo
isto tako ih nece biti ni poslije izbora :D
Svi problemi GRAS-a su samo rezultat lose dugogodisnje politike nesposobnih ljudi u KS. Nad ovim nekadasnjim gigantom su svoj politicki bijes iskazali pojedinci kao Bubica,Zeljkovic..
vlada KS je unistila sve sto je stigla i treba ih motkom otjerati
Nažalost, o GRAS-u se puno politički prepucava a vrlo malo konkretno djeluje što iz dana u dan problem čini kompleksnijim za rješavanje.
Činjenica je da probleme u GRAS-u ne mogu riješiti oni koji su ga doveli u današnje stanje. Svi građani Sarajeva su svjesni da problem GRAS-a postoji, sada evo, već decenijama, a sve zahvaljujući tome da vlast zbog svoje komocije godinama odlaže neophodno restrukturiranje stvarajući stalno tenzije između uposlenika i građana Sarajeva kada je u pitanju javni prijevoz.
grasu treba jedan " reset " i sve nanovo !