Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si lud Nermine. Jedvo si usao u skupstinu KS
Wow, kako su ljudi iz ovih malih oporbenih stranaka pametni, sve živo znaju... Ma kud nisi na vlasti Pećanac, ja mislim da bi ovom zemljom iste sekunde tekli i med i mlijeko.
KLJUJIC je pravi gospodin, a ne ovaj satrolog. SDU treba pod hitno otjerat ovog Pecanca, bruka,prava bruka.Samo se svadja,pjeni kad prica, pravi prostak,niko mu ne valja.Fol on politicar i ima za sve rjesenje. Ma uzas, uzas !!!!
Ovu incijativu trebaš sprovesti u Bloku i zamoliti predsjednika SP-U da se povuče sa funkcije i da konačno ovi umirovljenici prepuste mlađim ova mjesta nego svi skupa imaju 200 god naravno u rukovostvu i tada če doči i rezultati .
Smori nas ovaj ovaj Pecanac.Pecanac nosi komplekse SDP, niko i nista mu ne valja,svakom nalazi mahane.Stvarno je SMOR. Jadan,zeljan vlasti ! Stjepan Kljujic je bolji od ovog kompleksasa.
I pored ovog Pećanca SDU je dobar izbor. Pećanac kao da je pod narkoticima. Možda su mu nešto podvalili iz SDA i SBB.
jedini covjek koji je povalio, ni ce tnicima to nije uspjelo, durakovica, lazovica, kljujica, komsica, stavio ih je (zalozio) na liste gdje nisu mogli objektivno proci, a sebe stavio kao predsjednika stranke na kantonalnu listu za izbore i prosao na osnovu slave gore pomenute cetvorice, koju je propisno zavalio. i to im je jedino mjetso u cijeloj drzavi koje su dobili da predstavljaju gradjane. pecanac - ubleha
samo novi izbori i ode sdp u kantu
ovaj pecanac zna samo pricat...da mi ga je vidjet sta bi to on uradio i sta bi on to porucio EU-u, suplja predizborna
Jedina stranka koja ima smisla ali dovedoše ovog kafanskog siledžiju za predsjednika. Kažu da kad se napije sam sebi lomi flaše od glavu.