Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno ! Pametna omladina sto bjezi od srbijanske diktaturee ....... Dodik ce biti na sve spreman kada mu odsvira zadnjih pet min ☝
ma nije ....
ispred građana Banja Luke informišemo sve javne subjekte da živimo u strahu od Dodikove odmazde, jer ne podržavamo kriminal koji je razvio. upomoć Amerika ovdje rusiju nabijaju nad glavu narodu!
Ja sam tu zolju ovako zamisljala: pracku u kojoj se stavljai kamen ili u filmovima baklje. Na googlu nadjoh informacije. "Zolja je jednokratni lako prenosivi protutenkovski raketni bacač proizveden u bivšoj Jugoslaviji".
čovjek zolju ispalio ko da je iz pištolja pucao
sto vise stranackih obavjestajnih policija u civilu...sastavljenih od krominalaca i prostitutki...to je veca nesigurnost...a i sve vise politickih ubistava...